Home
Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

BMW 3-serie huren

Bekijk hieronder verhuurbedrijf

Binnen deze afstand kunnen we helaas geen aanbieders vinden. Probeer het met een grotere afstand.

 

Grote auto huren van hoge kwaliteit? Huur een BMW 3-serie

De BMW 3-serie is te huur in twee verschillende basistypes: de 3-deurs en de 5-deurs uitvoering. Bovendien heeft de BMW 3-serie twee verschillende modellen, namelijk de Sedan en Touring. De BMW 3-serie Sedan heeft een aparte kofferbak met zeer veel ruimte voor bagage, namelijk wel 480 liter. De BMW 3-serie Touring heeft een kofferbak waar je bij kunt vanaf de achterbank, en is daardoor nog iets groter. Hier is sprake van 495 liter ruimte voor bagage. De BMW 3-serie rijdt op benzine, en is als automaat of als handgeschakelde auto te huur bij meerdere verhuurbedrijven. Liever een kleinere, vergelijkbare auto huren? Huur dan bijvoorbeeld de BMW 1-serie.

Verschillende voordelen bij het huren van een BMW 3-serie

Het huren van een BMW is eigenlijk altijd een feestje. Dit Duitse merk weet wat kwaliteit is. De auto’s van BMW hebben een volwassen uitstraling, zijn van alle gemakken en luxe voorzien, en hebben een sportief hart. Voor zakelijke doeleinden is het huren van een BMW 3-serie ideaal. De auto heeft als grootste voordeel, dat hij erg ruim is opgebouwd. Dat betekent dat er veel plek is voor beenruimte, aktetassen en meer. Ook voor een familierit is het huren van een BMW 3-serie perfect: voor een speciale gelegenheid wordt je stijlvol vervoerd in een BMW 3-serie.

Goed onthouden voor je een BMW 3-serie huurt

De BMW 3-serie is, ondanks de grootte en robuustheid van de auto, een zuinige wagen. Moet je veel kilometers maken in een huurauto, dan is het huren van een BMW 3-serie uitermate geschikt. Moet je naar het buitenland voor een zakelijke afspraak of een speciale gelegenheid? Overleg dan met de verhuurders of dit tot de mogelijkheden behoort. Huur slim, huur een BMW 3-serie via Huren.nl.

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!