Home
Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

BMW 5-serie huren

Bekijk hieronder verhuurbedrijf

Binnen deze afstand kunnen we helaas geen aanbieders vinden. Probeer het met een grotere afstand.

 

Huur een betrouwbare, luxe auto, huur een BMW 5-serie

Eén van de voordelen van het huren van een auto, is dat je op deze manier zomaar in een mooie auto kunt rijden die je niet hoeft aan te schaffen. Of je nou op zoek bent naar een geschikte huurauto voor een zakelijke afspraak, of een luxe auto zoekt voor een speciale gelegenheid in de privésfeer, het huren van een BMW 5-serie is multi-inzetbaar door zijn veelzijdigheid en charme. De BMW 5-serie is een ruim opgezette auto, met veel beenruimte en erg veel ruimte voor bagage, die ondanks zijn praktische doeleinde de luxe uitstraling van BMW zeker niet mist. Bij het huren van een BMW 5-serie hoef je niet bang te zijn om het huren van extra’s te vergeten, want die zijn allemaal ingebouwd in de auto. Zo heeft de BMW onder andere een uitstekend werkend ingebouwd navigatiesysteem. Via Huren.nl vind je de verhuurbedrijven van de BMW 5-serie bij jou in de buurt. Vind, vergelijk en huur makkelijk en snel via Huren.nl.

Welke BMW 5-serie huur jij?

De BMW 5-serie auto’s bieden allemaal plaats aan vijf personen inclusief de bestuurder, en is te huur in een 5-deurs uitvoering. De BMW 5-serie kun je huren in twee types, Sedan en Touring. Sedan betekent dat de kofferbak los is van het passagiersgedeelte. Touring is een mooi woord voor stationwagen: deze auto biedt genoeg plek voor bagage. Bovendien kun je bij de BMW 5-serie Touring vanuit de achterbank bij de kofferbak. De BMW 5-serie biedt ongelofelijk veel ruimte voor bagage. Dus als je voor een zakelijke opdracht veel spullen moet meebrengen, of als je een weekeind weg gaat en een luxe auto wilt huren als vervoersmiddel, dan is het huren van een BMW 5-serie met 500-560 liter aan bagageruimte ideaal.

Tips en veiligheid bij het huren van een BMW 5-serie

Hoe luxer de auto is die je huurt, hoe hoger de borg kan zijn. Een BMW 5-serie behoort tot de hogere middenklasse van auto’s, en het kan dus handig zijn rekening te houden met een hoge borg. Uiteraard krijg je deze borg weer terug aan het eind van de huurperiode, bij geen schade. Als je in een huurauto stapt, rijd dan niet gelijk de parkeerplaats af, maar ontdek eerst hoe groot de auto is (de BMW 5-serie is een vrij ruime en lange auto). Huur slim, huur via Huren.nl!

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!