Home
Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Ford C-Max huren

Bekijk hieronder verhuurbedrijf

Binnen deze afstand kunnen we helaas geen aanbieders vinden. Probeer het met een grotere afstand.

 

Zitcomfort en luxe in één: huur een Ford C-Max

Ben je op zoek naar een huurauto die van alle gemakken en de nodige luxe voorzien is, maar ook praktisch is en ideaal voor een gezin? Dan is het huren van een Ford C-Max de ideale uitkomst. De Ford C-Max is een mooi vormgegeven MPV (Multi Purpose Vehicle) en is dus multi-inzetbaar. De wagen wordt vaak verhuurd aan gezinnen of kleine groepen die in luxe en stijl willen rijden. Met een Ford C-Max kun je eenvoudig manoeuvreren, doordat de auto voorzien is van technologische hoogstandjes als de parkeerhulp. Vind op Huren.nl de verschillende verhuurbedrijven waarbij je een Ford C-Max kunt huren en rijd vandaag nog weg in luxe richting de horizon.

Verschillende uitvoeringen van de Ford C-Max en Ford Grand C-Max

De Ford C-Max is in twee uitvoeringen verkrijgbaar: de C-Max en de Grand C-Max. De naam laat weinig te wensen over: de Ford Grand C-Max is groter en grootser dan de Ford C-Max. De Ford C-Max biedt plaats aan 5 personen in een vijfdeurs uitvoering. De Ford Grand C-Max biedt plaats aan wel zeven personen en is voorzien van schuifdeuren. Ideaal om te huren als je met een groepje op pad gaat! De Ford C-Max en Grand C-Max zijn te huur als automaat of met een versnellingspook. In de meeste gevallen rijden ze op benzine, maar er zijn er ook te huur die op diesel rijden. Wil je op vakantie en gaat er bagage mee? De Ford C-Max biedt plaats aan ongeveer 435 liter bagage.

Wat je moet weten als je een Ford C-Max gaat huren

De Ford C-Max is een MPV, en geeft daar ook gehoor aan: in beide modellen zijn de stoelen te verplaatsen en aan te passen, afhankelijk van wat de behoeften zijn van de passagiers. De Ford C-Max en Grand C-Max zijn voorzien van technologische hoogstandjes zoals actieve assistentieprogramma’s, die onder andere het inparkeren vergemakkelijken. Nog nooit zo eenvoudig gereden in zo’n mooie auto: huur een Ford C-Max via Huren.nl!

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!