Home
Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Ford Galaxy huren

Bekijk hieronder verhuurbedrijf

Binnen deze afstand kunnen we helaas geen aanbieders vinden. Probeer het met een grotere afstand.

 

Een grote familieauto huren? Huur dan de Ford Galaxy

De Ford Galaxy is het kind van een auto en een busje. Deze grote personenwagen is geplaatst op een carrosserie dat niet overdreven hoog is, en alsnog veel ruimte biedt aan de binnenkant. Met zeven personen ruim zitten in een personenwagen, wie had dat gedacht? De makers van Ford vonden het tijd voor een perfecte gezinsauto, waar iedereen zich op zijn gemak voelt. De Ford Galaxy is voorzien van meerdere veiligheidstechnologieën die ervoor zorgen dat je je als bestuurder van deze grote gezinswagen veilig voelt. De Ford Galaxy ligt stevig op de weg als een rots in de branding.

De eigenschappen van de Ford Galaxy uitgelegd

De Ford Galaxy is speciaal bedoeld voor grote gezinnen of bijvoorbeeld groepen mensen die op vakantie gaan. De Ford Galaxy biedt plaats aan zeven personen, en heeft dan ook nog veel ruimte voor bagage, namelijk wel 810 liter. Ga je op skivakantie, of ergens anders heen waardoor je veel bagage hebt? Dan kun je ook kiezen om een Ford Galaxy te huren en twee stoelen in te klappen, zodat je heel veel bagageruimte hebt, en ook nog vijf personen in luxe kunt vervoeren. Bovendien is de Ford Galaxy voorzien van de nodige gemakken, maar niet overdreven luxe. Daarom is deze Ford helemaal niet duur om te huren!

Voorwaarden van het huren van een Ford Galaxy

Voor het huren van personenwagens kan het zijn dat je aan een aantal voorwaarden moet voldoen. Per verhuurbedrijf kunnen deze voorwaarden verschillen. Voorwaarden die vaak terugkomen zijn: een minimumleeftijd, een minimum aantal jaar in het bezit zijn van je rijbewijs, borg, adreslegitimatie, enzovoorts. Bij het huren van grote auto’s zoals de Ford Galaxy, kan het zijn dat de minimumleeftijd niet (bijvoorbeeld) 19 jaar is, maar hoger ligt, soms rond de 21-25 jaar! Vind, vergelijk en huur makkelijk en snel een Ford Galaxy via Huren.nl.

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!