Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Jaguar XF huren

Vergelijk 0 verhuurbedrijven

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Zoek bedrijf

Rijden in een luxe Jaguar: huur de Jaguar XF

Het lijkt erop dat het rijden in een Jaguar niet aan iedereen besteed is. De Jaguar is een luxemerk, met hoge middenklasse en topklasse auto’s. Als je voor een speciale gelegenheid of een belangrijke zakelijke afspraak stijlvol wil vervoerd worden, dan zou dat in en Jaguar XF uitstekend kunnen. Gelukkig zijn er meerdere (grote) verhuurbedrijven in Nederland die de Jaguar XF verhuren, en dat hoeft helemaal niet duur te zijn! Zo kun je toch je stiekeme droom waarmaken, en een dagje (of langer natuurlijk) in een Jaguar XF rijden.

De eigenschappen en interieur van de Jaguar XF

De Jaguar XF is een redelijk nieuw model van Jaguar. In 2008 werd de Jaguar S-type vervangen door de Jaguar XF, en in 2011 werd de Jaguar XF verbeterd en vernieuwd tot het model dat je nu kunt huren. Dit model heeft vijf deuren en biedt plaats aan vijf volwassen passagiers inclusief bestuurder. Op deze manier kun je in een luxe auto rijden, maar hoef je geen concessies te doen voor de luxe: er is meer dan genoeg ruimte voor de mensen, en bovendien is er een bagageruimte aanwezig van ongeveer 540 liter. De Jaguar XF rijdt als een zonnetje, is een automaat en rijdt op diesel. Om deze reden, en omdat de Jaguar XF 8 versnellingen heeft, is de auto een van de meest zuinige auto’s van Jaguar.

Een luxe auto als een Jaguar XF huren? Lees de voorwaarden

Het huren van een luxe auto zoals een Jaguar XF hoeft niet duur te zijn, maar dat wil niet zeggen dat de auto zelf niet veel waard is. Daarom kan het zijn dat een verhuurbedrijf strengere voorwaarden heeft bij het huren van een luxe auto, dan bij het huren van een normale auto. De minimumleeftijd van de huurder kan omhoog gaan (soms wel tot 25 jaar of hoger), en de borg die je moet betalen vooraf is vaak wat meer. Uiteraard krijg je de borg na de huurperiode netjes terug (mits je de Jaguar XF die je gehuurd hebt in goede staat inlevert). Vind hier op Huren.nl alle verhuurders van de Jaguar XF op een rijtje.