Home
Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Mercedes E-klasse huren

Bekijk hieronder verhuurbedrijf

Binnen deze afstand kunnen we helaas geen aanbieders vinden. Probeer het met een grotere afstand.

 

De Mercedes die iedereen kent: huur een Mercedes E-klasse

Als je het hebt over dé Mercedes, dan heb je het over de Mercedes E-klasse. Dit type is al meer dan twintig jaar op de markt en te huur, maar is in de loop der tijd aangepast aan de moderne tijd en stijl. Bovendien is deze Mercedes-Benz voorzien van alle gemakken en heeft de Mercedes E-klasse een gedegen, maar zeer stijlvol uiterlijk.

De Mercedes E-klasse is lange tijd een van de meest populaire auto’s geweest onder de taxibedrijven in heel Nederland. Dat is ook niet zo gek: de Mercedes E-klasse is enorm zuinig, kan bijzonder veel kilometers rijden en heeft erg veel ruimte om te zitten, zowel voor- als achter in de auto. Voor een zakelijke afspraak of voor een andere gelegenheid is het huren van een Mercedes E-klasse uitermate geschikt. Vind op Huren.nl de verhuurbedrijven van de Mercedes E-klasse op een rijtje. Vind, vergelijk en huur zo makkelijk en snel op Huren.nl.

Voor Mercedes-Benz is rijcomfort en uitstraling van belang

De Mercedes E-klasse is in drie versies verkrijgbaar en te huur. Er is de Coupé, de Combi en de Cabrio. De Mercedes-Benz E-klasse Coupé is de meest bekende en meest verhuurde uitvoering. Dit type van de E-klasse van Mercedes-Benz biedt plaats aan 5 personen in een 5-deursauto. De kofferbak heeft plek voor in totaal zo’n 505 liter bagage. De Mercedes E-klasse Combi is de stationwagen van de Mercedes E-klasse. Deze uitvoering biedt nog meer bagageruimte. Wil je voor een speciale gelegenheid een auto met een open dak huren? Dan is het huren van een Mercedes-Benz E-klasse Cabrio helemaal niet verkeerd! Let op: vraag specifiek naar de Mercedes E-klasse en het type dat je wilt huren bij de verhuurder, zodat je zeker weet dat je de juiste auto meekrijgt.

Goed om te weten over het huren van een Mercedes E-klasse

Let goed op, op wat voor brandstof de Mercedes E-klasse rijdt die je huurt: er zijn auto’s die op diesel rijden, maar ook kun je E-klasse auto’s huren die op benzine rijden. Als je een auto huurt van de categorie hogere middenklasse zoals de E-klasse auto’s van Mercedes-Benz, dan kan het zijn dat verhuurbedrijven de huurvoorwaarden wat aanscherpen. Zo kan er een minimumleeftijd gelden voor het huren van een Mercedes E-klasse! Bekijk op Huren.nl de verschillende verhuurbedrijven en vergelijk het aanbod en de voorwaarden eenvoudig en snel.

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!