Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Mini Cooper huren

Vergelijk 0 verhuurbedrijven

#} #}

Huuralternatieven

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Zoek bedrijf

Speciale gelegenheid? Huur een Mini Cooper

De Mini Cooper bestaat al een lange tijd. In de jaren ’60 bijvoorbeeld, maakte de Mini Cooper furore door meerdere rally- en racewedstrijden te winnen. Tegenwoordig is de Mini Cooper gebaseerd op de Mini One, de nieuwste Mini die door BMW is geproduceerd. Het feit dat BMW tegenwoordig de Mini Cooper maakt, betekent dat deze auto zeer betrouwbaar en robuust is.

De Mini Cooper stuurt flexibel en veilig met een perfecte wegligging. Een Mini Cooper is een prachtige auto en erg leuk om te huren voor een dagje uit of voor een speciale gelegenheid, in de privésfeer of op zakelijk gebied. Op Huren.nl vind je de verhuurbedrijven die deze speciale auto verhuren. Bekijk de verhuurders, vergelijk ze, en huur makkelijk en snel een Mini Cooper via Huren.nl.

Kenmerken van de Mini Cooper Standaard en Cabrio

De Mini Cooper blijft een Mini, en heeft dus niet erg veel ruimte achterin. De Mini Cooper is te huur als 3-deurs en als 5-deursuitvoering. De Mini Cooper biedt plaats aan 2, 4 of 5 zitplaatsen, afhankelijk van het model. Je kunt ervoor kiezen om de Mini Cooper Standaard te huren, maar je kunt ook de Mini Cooper Cabrio huren. Deze auto is perfect voor een bruiloft, maar ook voor andere bijzondere en/of leuke gelegenheden zeker inzetbaar. De Mini Cooper Cabrio heeft met een opgeklapt dak nog steeds een klein beetje bagageruimte, namelijk 125 liter. Met het dak erop is er plaats voor 440 liter bagage. Wil je een weekend weg of heb je veel bagageruimte nodig en wil je heel graag een Mini Cooper huren, dan kun je altijd nog de achterbank opklappen, en heb je 660 liter bagageruimte!

Goed onthouden voor je een Mini Cooper gaat huren

Vind en vergelijk de verhuurbedrijven van Mini Coopers op Huren.nl. Een belangrijk punt om de verhuurbedrijven op te vergelijken is niet alleen locatie, maar ook huurvoorwaarden. Hoe oud moet je zijn om een Mini Cooper te mogen huren? En hoe lang moet je in het bezit zijn van je rijbewijs? Kun je de Mini Cooper een dag, een week of ook een dagdeel huren? En mag je ermee naar het buitenland tijdens de huurperiode? Allemaal huurvoorwaarden die per verhuurder kunnen verschillen. Vind, vergelijk en huur makkelijk en snel een Mini Cooper via Huren.nl.