Opel Astra huren

Een betrouwbare en prettige auto huren? Huur dan een Opel Astra

Wist je dat Opel Astra het meest populaire model van Opel aller tijden is? Dat zegt gelijk veel over de betrouwbaarheid van de Opel Astra. De Opel Astra is een degelijke auto om te huren voor een zakelijke aangelegenheid, maar ook voor privédoeleinden. Ga je op vakantie, en moet je een lange rit maken met een huurauto? Kies dan voor het huren van een Opel Astra. De stabiele wegligging, de comfortabele stoelen en de ruimte binnenin zorgen ervoor dat de Opel Astra een prima huurauto .. Lees meer

  • Waar:

Vul jouw postcode of plaats in om de verhuurbedrijven
bij jou in de buurt te vinden...

Vergelijk de aanbevolen verhuurbedrijven:

is, ook voor lange ritten. Op Huren.nl vind je de verschillende verhuurbedrijven van de Opel Astra bij jou in de buurt. Vergelijk de verhuurders en huur eenvoudig en snel een Opel Astra via Huren.nl!

Kenmerken van de Opel Astra

De Opel Astra werd in 1991 op de markt gebracht. Sindsdien zijn er zeer veel verschillende Opel Astra’s ontwikkeld. Daarom is er niet één typische Opel Astra. De nieuwste Opel Astra is de Astra-J. Deze is in 2009 verschenen en is nog steeds in productie. Bij veel verhuurbedrijven kun je ervoor kiezen om deze nieuwste Opel Astra te huren. De meest verhuurde Astra’s hebben 5 zitplaatsen en 5 deuren. Of er een benzine- of dieselmotor in zit, kan verschillen. Afhankelijk van het model (Opel Astra of Opel Astra Sports Tourer) is er plaats voor 370-500 liter bagage in de achterbak.

Belangrijk als je een Opel Astra gaat huren

Als je van plan bent om op vakantie te gaan en daarvoor een Opel Astra te huren, dan kan het handig zijn om even na te gaan wie er allemaal in de huurauto gaan rijden. Bij veel verhuurbedrijven moet je extra betalen als er een tweede bestuurder is. Let op: dit is niet bij elk verhuurbedrijf het geval, dus vergelijken kan besparen betekenen! Huur slim, huur via Huren.nl.