Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Peugeot 308 huren

Vergelijk 0 verhuurbedrijven

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Zoek bedrijf

Huur de ideale compacte middenklasse auto, huur een Peugeot 308

De Peugeot 308 is logischerwijze de opvolger van de Peugeot 307. De Peugeot 308 is relatief compact, maar is wel van alle gemakken en ruimte voorzien. De Peugeot 308 is een ideale auto om te huren als je een zakelijke afspraak hebt. Dat komt, doordat de Peugeot 308 geen patserige auto is, maar een zeer degelijke, zeer betrouwbare auto met een stijlvolle uitstraling. Op de Peugeot 308 kun je bouwen. Wil je een prettige auto huren die voorzien is van de nodige technologische hoogstandjes? Dan is de Peugeot 308 een perfecte huurauto voor jou.

De kwaliteit en kenmerken van de Peugeot 308

De Peugeot 308 heeft in standaarduitvoering vijf zitplaatsen, is een 5-deurs model en biedt rond de 470 liter ruimte voor bagage in de kofferbak. De Peugeot 308 is ook te huur in het model stationwagon. Het grootste verschil hierbij is, dat je veel meer ruimte hebt voor bagage, namelijk wel zo’n 610 liter. Ideaal voor weekendjes weg of langere vakanties. Wil je met de gehuurde Peugeot 308 naar het buitenland? Overleg dan met de verhuurder of dit tot de mogelijkheden behoort.

Niet vergeten voordat je een Peugeot 308 gaat huren

Je kunt via Huren.nl de verschillende verhuurbedrijven van de Peugeot 308 bekijken en vergelijken. Elk verhuurbedrijf hanteert weer andere huurvoorwaarden. Wist je dat het voorkomt dat er een minimumleeftijd geldt voor het huren van een Peugeot 308? Deze leeftijd ligt vaak tussen de 19 en 25 jaar. Vaak is deze minimumleeftijd hoger als je op een vliegveldlocatie een auto huurt. Wil je een Peugeot 308 huren voor een paar uurtjes, een dagdeel, 24 uur, een weekend, een week, of nog langer? Vergelijk de verhuurders op Huren.nl en bekijk of er aantrekkelijke opties zijn voor jou!