Home
Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Seat Leon huren

Bekijk hieronder verhuurbedrijf

Binnen deze afstand kunnen we helaas geen aanbieders vinden. Probeer het met een grotere afstand.

 

Huur een betrouwbare personenauto, kies voor de Seat Leon

Ben je op zoek naar een huurauto waarop je kunt vertrouwen? Dan is het huren van een Seat Leon helemaal geen verkeerde keuze. Je kunt een Seat Leon huren om bijvoorbeeld mee op vakantie te gaan. De Seat Leon is een behoorlijk zuinige auto. Het kan dus erg voordelig zijn om een Seat Leon te huren als je van plan bent om lange afstanden te gaan rijden. De meeste Seat Leons rijden op benzine, maar enkele verhuurbedrijven verhuren ook de Seat Leon met een dieselmotor. Op Huren.nl vind je de verschillende verhuurbedrijven van de Seat Leon in Nederland. Doordat je je postcode kunt invullen, kun je gelijk zien welk verhuurbedrijf het meest bij jou in de buurt de Seat Leon verhuurt; wel zo handig!

Een Seat Leon of toch de Seat Leon ST huren?

De Seat Leon is in twee versies te huur. De Seat Leon standaard, met 5 zitplaatsen en 5 deuren. Deze Seat Leon is sportief en heeft een bagageruimte die geschikt is voor 380 liter aan bagage. Ben je van plan om sportuitrusting mee te nemen, of ga je op vakantie en heb je een grotere kofferbak nodig? Dan is het huren van een Seat Leon ST ideaal. De ‘ST’ staat voor stationwagen. Dat betekent dat de Seat Leon ST ruimer is opgezet en met name aan bagageruimte veel meer te bieden heeft. De Seat Leon ST is te huur met ruim 580 liter aan bagageruimte. Je kunt er ook nog voor kiezen om de achterbank in één eenvoudige handbeweging omlaag te klappen voor nog meer ruimte. Huur slim, huur de Seat Leon of Seat Leon ST via Huren.nl.

Handige huurinformatie over de Seat Leon

Ga je op vakantie en zijn er meerdere bestuurders van de huurauto? Geef dit dan altijd aan bij de verhuurder. Het kan zijn dat sommige verhuurbedrijven een extra huurbedrag vragen per extra bestuurder. Dit is niet altijd het geval. Houd er ook rekening mee dat je vaak een borg moet betalen. In de meeste gevallen moet de borg met credit card betaald worden.

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!