Home
Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Skoda Octavia huren

Bekijk hieronder verhuurbedrijf

Binnen deze afstand kunnen we helaas geen aanbieders vinden. Probeer het met een grotere afstand.

 

Op zoek naar de vertrouwde Skoda Octavia?

De Skoda Octavia kwam voor het eerst op de markt in 1959, toen een oud model van het merk Skoda onder handen werd genomen en onder de naam Octavia werd gelanceerd. Dit model bleef in productie tot 1971. In 1996 werd de Skoda Octavia opnieuw leven ingeblazen. Ditmaal in de vorm van een stijlvolle, moderne auto met een zeer riante kofferbak. In 2000 kreeg de Skoda Octavia een facelift en momenteel wordt de Skoda Octavia nog steeds geproduceerd en verhuurd. De Skoda Octavia is een zeer betrouwbare gezinsauto die je bij meerdere verhuurbedrijven kunt huren. Ook voor zakelijke doeleinden is de Skoda Octavia een ideale huurauto. Met name voor klussen waarbij je veel bagage mee moet nemen is de Skoda Octavia de perfecte personenwagen om te huren.

De Skoda Octavia met riante kofferbak huren: hatchback of stationwagen?

De Skoda Octavia is het meest beroemd om de enorme achterbak. De Skoda Octavia is als hatchback en als stationwagen te huur. De Skoda Octavia hatchback heeft een bagageruimte voor 585 liter, en de Skoda Octavia stationwagon biedt plaats aan maarliefst 605 liter aan bagage, en dit is met de achterbankstoelen rechtop! Daarnaast biedt de Skoda Octavia plek aan 5 volwassenen inclusief bestuurder. De Skoda Octavia is een 5-deurs auto en is soms handgeschakeld en soms een automaat, dit verschilt per verhuurbedrijf. Huur de Skoda Octavia (hatchback) of de Skoda Octavia Combi (stationwagen) bij een van de verhuurders bij jou in de buurt makkelijk en snel via Huren.nl

Hoe huur je de juiste Skoda Octavia?

Op Huren.nl vind je de verschillende verhuurbedrijven die allemaal de Skoda Octavia verhuren. De Skoda Octavia wordt al sinds 1996 gemaakt en is meerdere keren vernieuwd. Niet alle Skoda Octavia-auto’s zijn dan ook hetzelfde. Bekijk goed per verhuurbedrijf wat de kenmerken zijn. Loopt de Skoda op diesel, of toch op benzine? Is hij handgeschakeld of automatisch? Vind via Huren.nl de verhuurders en vergelijk zelf: zo weet je zeker dat je de juiste Skoda Octavia huurt!

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!