Home
Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Volvo V70 huren

Bekijk hieronder verhuurbedrijf

Binnen deze afstand kunnen we helaas geen aanbieders vinden. Probeer het met een grotere afstand.

 

Zoek je een zuinige en stijlvolle huurauto? Huur de Volvo V70

De Volvo V70 is een van de luxere huurauto’s die meerdere verhuurbedrijven in Nederland in hun wagenpark hebben staan. De Volvo V70 is een zeer robuuste, maar ook zeer stijlvolle stationwagen. De V70 staat met name bekend om het feit dat hij erg zuinig rijdt, en dat hij zo flexibel is. De Volvo V70 is namelijk een perfecte huurauto voor een gezin, maar ook een auto die ideaal is om te huren voor een belangrijke zakelijke meeting. De Volvo V70 heeft namelijk een erg stijlvol voorkomen, zodat je zeker gezien mag worden!

Kenmerken van de meest populaire auto in Zweden, de Volvo V70

De Volvo V70 is de meest verkochte auto in Zweden, en wordt een steeds populairdere huurauto in Nederland. De Volvo V70 biedt plaats aan 5 volwassen personen, en heeft 5 deuren. Omdat de Volvo V70 een stationwagen is, heeft hij een riante bagageruimte, die goed is voor 575 liter aan bagage. Je kunt er eventueel voor kiezen om de achterbank eenvoudig om te kiepen, zodat je bijna het dubbele aan bagageruimte hebt. De Volvo V70 is te huur met een dieselmotor en met een benzinemotor, en is soms handgeschakeld en soms automatisch. De meest populaire Volvo V70 is de automaat op benzine. Bekijk goed per verhuurbedrijf welke varianten van de Volvo V70 worden aangeboden.

Waar moet je aan denken als je van plan bent een Volvo V70 te huren?

Als je een Volvo V70 gaat huren, bedenk dan dat de huurvoorwaarden per verhuurbedrijf kunnen verschillen. Als je een Volvo V70 wilt huren voor een dag, dan telt bij het ene verhuurbedrijf een dag als 24 uur vanaf het moment dat je de auto komt ophalen, terwijl bij het andere verhuurbedrijf een huurdag betekent ‘van open tot sluit op dezelfde dag’. Vergelijk de verhuurbedrijven van de Volvo V70 hier op Huren.nl, en huur zo makkelijk en snel via Huren.nl.

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!