Home
Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Volvo XC60 huren

Bekijk hieronder verhuurbedrijf

Binnen deze afstand kunnen we helaas geen aanbieders vinden. Probeer het met een grotere afstand.

 

Een stijlvolle SUV van kwaliteit? Huur de Volvo XC60

De Volvo XC60 is een zeer krachtige SUV. SUV staat voor ‘Sports Utility Car’. Dat betekent eigenlijk dat een SUV tussen een gewone personenauto, en een terreinwagen ligt. Het is waarschijnlijk geen goed idee om met de Volvo XC60 off-road te gaan, maar op de verharde wegen betekent het wel dat de Volvo XC60 enorm veel grip en stabiliteit heeft. Bovendien is een SUV erg ruim van binnen. De Volvo XC60 is een moderne auto van Zweeds kwaliteit. Bovendien is hij uitgerust met vooruitstrevende technologieën zoals het Pedestrian en Cyclist Detection, de Blind Spot Information en City Safety. Allemaal technologieën die ervoor zorgen dat je extra veilig de weg op kunt en de auto je ‘helpt’ met het verkeer om je heen. Het interieur van de Volvo XC60 is ruim opgezet en van hoge kwaliteit. Voor langere ritten is het huren van een Volvo XC60 dus ideaal.

De kwaliteit van de premium middenklasse Volvo XC60

De Volvo XC60 is een grote auto. Er passen vijf volwassen personen in deze 5-deurs uitvoering. Bovendien is er een bagageruimte aanwezig, waarin je bijna 500 liter aan bagage in kwijt kunt. Meer dan genoeg dus voor vijf personen en ieders bagage. Huur een Volvo XC60 als je van plan bent om op vakantie te gaan: alle bagage kan mee! Een ander voordeel van een premium middenklasse auto zoals de Volvo XC60, is dat deze als SUV een hoge instap en hoge zit heeft. Dat betekent dat je je als een koning in zijn koets voelt met een goed overzicht op de weg. Huur een Volvo XC60 via Huren.nl!

Waaraan moet je denken voordat je een Volvo XC60 huurt?

De Volvo XC60 is bij meerdere verhuurbedrijven in Nederland te huur. Op Huren.nl kun je snel en eenvoudig zien welke verhuurder het meest bij jou in de buurt zit. Vergelijk de verhuurbedrijven niet alleen op locatie, maar houd ook rekening met de huurvoorwaarden (minimumleeftijd, minimumaantal jaar in het bezit zijn van je rijbewijs, etc.), die kunnen per verhuurder verschillen. Huur slim, huur via Huren.nl!

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!