Piano huren

Top 8 verhuurbedrijven

Prijs per dag:

Heerlijk pingelen op een gehuurde piano!

Een piano is een prachtig, klassiek muziekinstrument. Als je de toetsen van een piano indrukt, dan slaan de hamers tegen de pianosnaren en kun je de klanken horen. Dit maakt de piano een slag-, toets- en snaarinstrument. Het huren van een piano is ideaal als je pianospelen uit wilt proberen of als je jouw eigen piano tijdelijk niet kunt gebruiken. Wil je dat je piano het middelpunt in de ruimte wordt? Dan is een vleugel wellicht een betere keus voor jou. Op deze pagina vind je de verhuurbedrijven van piano’s in de door jou gewenste omgeving.

Let op! Vergelijk de verhuurders

Verhuurbedrijven bieden verschillende modellen piano’s aan van verschillende merken, zoals Wagner, Yamaha en Lindner. Ook de prijsklassen kunnen behoorlijk verschillen. Het is daarom raadzaam om de verhuurders van piano’s goed met elkaar te vergelijken. Krijg je bijvoorbeeld wel of niet een pianokrukje meegeleverd? En hoe hoog zijn de borg- en transportkosten? Let ook goed op de minimale huurperiode die de verhuurbedrijven hanteren. Dit kan een dag of een week zijn, maar soms ook een maand of zelfs een jaar. Mocht je wel muziek willen maken, maar ben je er nog niet over uit welk instrument het beste bij je past? Kijk dan eens tussen de overige muziekinstrumenten.

Tip: Blijkt dat pianospelen echt iets voor jou is? Dan is het vaak mogelijk om de gehuurde piano aan te schaffen voor een gereduceerd tarief.