Puinafvalcontainer huren in Maastricht

Container voor puinafval, inhoud variërend van 3 m³ - 20 m³

Eenvoudig puin afvoeren met een puincontainer in Maastricht

Zit je midden in een klus in Scharn of ben je jouw huis in Malpertuis een kleine makeover aan het geven? Dan heb je vast geen zin om eindeloos op en neer te rijden naar een afvalbrengstation voor het wegbrengen van het puinafval. Gelukkig is dat ook helemaal niet nodig. Huur gewoon een puinafvalcontainer! Vergelijk verhuurbedrijven goed, want zowel de containers als de huurvoorwaarden kunnen verschillen. Ga na hoe het zit met het plaatsen, ophalen en legen van de container .. Lees meer

  • Waar:

Vergelijk de aanbevolen verhuurbedrijven:

Bekijk op kaart

en kijk daarnaast naar de maximale huurperiode en de eventuele milieutoeslag. Twijfel je of je een vergunning nodig hebt voor het plaatsen van de container? Informeer hier dan naar bij het verhuurbedrijf of bij de gemeente waarin de container geplaatst wordt. Woon je buiten Maastricht, bijvoorbeeld in Landgraaf of Meerssen? Ook dan kun je hier terecht voor het huren van een puincontainer.

Een puinafvalcontainer huren: wat mag er allemaal in?

Bij het huren van een puinafvalcontainer kun je kiezen uit twee soorten containers: een puincontainer voor schoon puinafval (steenafval, zoals baksteen en straatstenen) en een container voor gemengd puin (steenafval, maar ook metaal, plavuizen en wandtegels). Komt er ook ander bouwafval vrij tijdens het klussen? Huur dan een bouwafvalcontainer. Grofvuil kun je daarentegen kwijt in een grofvuilcontainer. Hierbij kun je denken aan meubels, hout en ander sloopafval. Aan de slag rondom het huis? Dan kun je het beste een grondafvalcontainer huren waar je zand, aarde en klei in kwijt kunt. Succes!

Kenmerken en varianten van Puinafvalcontainer

Inhoud variërend van 3 tot 20 m³
Lengte variërend van 190 tot 750 cm
Breedte variërend van 125 tot 250 cm
Hoogte variërend van 100 tot 220 cm