Rolcontainer huren in Enschede

Verrijdbare rolcontainer voor bedrijfsafval en/of restafval

Huur de juiste rolcontainer en recycle (bedrijfs)afval in Enschede

Wist je dat je in Enschede verschillende maten rolcontainers kunt huren, voor diverse afvalstromen? Op Huren.nl vind je deze verhuurbedrijven allemaal op een rijtje. Om goed te kunnen vergelijken is het handig om eerst goed te weten wat je nodig hebt. Kies de rolcontainer met de juiste afmetingen en inhoud (de kleinste rolcontainer, de kliko, is 240 liter, en de grootste 5.000 liter). De meest populaire afvalstromen in Enschede zijn: bedrijfsafval of restafval, oud papier, glas, folie, .. Lees meer

  • Waar:

Bekijk de aanbevolen verhuurbedrijven:

Bekijk op kaart

groenafval en vertrouwelijke papieren. De rolcontainers zien er ongeacht de afvalstroom hetzelfde uit, behalve bij vertrouwelijke documenten: deze rolcontainers kunnen afgesloten worden.

Eenmalig een rolcontainer huren of huur je voor langere tijd?

Wil je een rolcontainer huren voor een langere periode, en wil je dat de verhuurder uit Enschede de rolcontainer regelmatig komt legen? Of ben je juist op zoek naar een rolcontainer die je eenmalig kunt huren, bijvoorbeeld voor een evenement of festival? In Beide gevallen kun je bij de meeste verhuurders van rolcontainers in Enschede terecht. Hoe beter het afval gescheiden wordt, hoe makkelijker het is om te recyclen. Daarom is het huren van een rolcontainer voor glas of oud papier, vaak goedkoper dan een rolcontainer in Enschede voor restafval. Als je een contract af gaat sluiten met een van de verhuurders uit Enschede, zorg dan dat je goed bekijkt wat de minimumlooptijd is van het contract. Soms is dit een jaar, en soms een maand. Vergelijk goed; huur slim.

Kenmerken en varianten van Rolcontainer

Inhoud variërend van 240 tot 5.000 l
Lengte variërend van 75 tot 207 cm
Breedte variërend van 58 tot 205 cm
Hoogte variërend van 105 tot 170 cm