Rolcontainer huren in Nijmegen

Verrijdbare rolcontainer voor bedrijfsafval en/of restafval

Geef om het milieu, huur een rolcontainer in Nijmegen

Het grootste voordeel van het huren van een rolcontainer in Nijmegen, is dat de rolcontainer door de verhuurder geleegd wordt. Dat zit zo: je betaalt vaak een bepaald bedrag per maand voor de rolcontainer. Hier zitten dus ook de services bij voor het legen van de rolcontainer, het recyclen van het afval, en eventueel technisch onderhoud aan de rolcontainer. Let op: deze services zitten bij de meeste verhuurders uit Nijmegen bij de prijs inbegrepen, dit is niet altijd het geval. Soms .. Lees meer

  • Waar:

Bekijk de aanbevolen verhuurbedrijven:

Bekijk op kaart

betaal je los voor het plaatsen van de rolcontainer, maar het komt ook voor dat dit een gratis service is. Op Huren.nl vind je de verhuurbedrijven van rolcontainers op een rijtje. Huur eenvoudig en slim; vergelijk de verhuurders rondom Nijmegen eerst!

De prijs verschilt per afvalstroom bij het huren van een rolcontainer

De prijs van het huren van een rolcontainer in Nijmegen is onder andere afhankelijk van welk soort afval je in de rolcontainer dumpt. Je geeft van te voren aan voor welke afvalstroom jij een rolcontainer wilt huren, en mag vervolgens ook alleen dit type afval in de rolcontainer doen. Het is goedkoper om een rolcontainer te huren voor afval dat makkelijk te verwerken is. Daarom is het huren van dezelfde rolcontainer voor glas of oud papier vaak goedkoper dan voor restafval. Een bijzonder soort afval is vertrouwelijke documenten. Deze documenten worden door de verhuurder uit Nijmegen zorgvuldig vernietigd, en je krijgt een rolcontainer die je op slot kunt doen.

Kenmerken en varianten van Rolcontainer

Inhoud variërend van 240 tot 5.000 l
Lengte variërend van 75 tot 207 cm
Breedte variërend van 58 tot 205 cm
Hoogte variërend van 105 tot 170 cm