Home
Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Nissan 370Z huren

Bekijk hieronder verhuurbedrijf

Binnen deze afstand kunnen we helaas geen aanbieders vinden. Probeer het met een grotere afstand.

 

Een sportauto huren met looks en prestaties? Kies voor een Nissan 370Z

Heb je een spectaculaire entree nodig voor een gala, bruiloft of ander evenement? Dan is het huren van een Nissan 370Z ideaal! Je kunt een 370Z ook huren voor beurzen, verjaardagen of om zomaar een dagje mee te toeren. De 370Z is een prachtige sportauto met een flinke dosis power onder de motorkap: een 3.7 liter V6 motor die 328 PK levert. De auto is uitgevoerd met zwarte, half lederen bekleding. Bij sommige verhuurbedrijven is het mogelijk om de getunede NISMO versie van de 370Z sportauto te huren. Deze heeft meer PK, een andere transmissie en ook een aangepast uiterlijk. Let op! Verhuurbedrijven hanteren speciale huurvoorwaarden voor het huren van een supercar. Zo moet je minimaal 21 jaar zijn en minimaal 2 jaar in het bezit zijn van een rijbewijs. Het is mogelijk dat de verhuurder een kopie van je rijbewijs maakt.

Met welke overige huurvoorwaarden moet je rekening houden?

Naast een minimumleeftijd hanteren verhuurbedrijven vaak ook een minimale huurperiode. Houd daarnaast rekening met borgkosten en het eigen risico. Bij het huren van een luxe sportauto zal het eigen risico beduidend hoger liggen dan bij een reguliere huurauto. Ditzelfde geldt voor de borgsom. Zorg ervoor dat je altijd de verkeersregels naleeft om extra kosten voor een bekeuring te voorkomen. Verder is het belangrijk om te weten dat je een auto huurt inclusief een aantal vrije kilometers. Ga je over dit aantal heen? Dan zul je een prijs per extra kilometer moeten betalen. De kilometerprijs verschilt per verhuurbedrijf. Bij sommige verhuurbedrijven is het mogelijk om de auto te laten bezorgen en weer op te laten halen.

Tip: Twijfel je tussen een Nissan 370Z en een andere supercar met een exclusief imago, zoals een Ferrari? Weet dan dat een Nissan vaak voordeliger is om te huren.

Kenmerken en varianten

 • Aandrijving
  Achterwielaandrijving
 • Aantal zitplaatsen
  2 zitplaatsen
 • Zelf rijden
  ja
 • max. vermogen
  328pk
 • Transmissie
  Automaat met schakelflippers
Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!