Home
Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Dodge Viper huren

Bekijk hieronder verhuurbedrijf

Binnen deze afstand kunnen we helaas geen aanbieders vinden. Probeer het met een grotere afstand.

 

Rijden in een stoere Amerikaanse sportwagen? Huur een Dodge Viper!

De Dodge Viper is een stoere Amerikaanse sportwagen met een krachtige V10 motor met 506 PK. De auto is verkrijgbaar als reguliere coupé en als cabriolet. Wil je een tochtje door Nederland maken, rijden op het circuit of een spectaculaire entree maken op een feest, gala of bruiloft? Laat je dan door de verhuurder informeren over de mogelijkheden. Je kunt dan meteen informeren naar de minimale/maximale huurperiode. Dit verschilt namelijk per verhuurbedrijf. Let op! Voor het huren van een Dodge Viper moet je minimaal 21 jaar zijn en minstens twee jaar over een rijbewijs beschikken.

Een sportauto huren? Lees dan de volgende huurtips!

Bij het huren van een sportauto moet je rekening houden met een borgsom en een eigen risico. Deze zullen hoger liggen bij het huren van een sportauto dan wanneer je voor een reguliere huurauto kiest. Je huurt een auto inclusief een aantal vrije kilometers. Deze zitten bij de huurprijs inbegrepen. Ga je over dit aantal heen? Dan betaal je een prijs per kilometer (de kilometerprijs). De hoogte van de kilometerprijs verschilt per verhuurder. Weet je niet zeker of de Dodge Viper de auto is die je wilt huren? Kijk dan eens naar de Chevrolet Camaro en de Chevrolet Corvette. Zoek je een exclusieve supercar met veel naamsbekendheid en iets meer elegantie? Dan kun je overwegen een Ferrari of een Lamborghini te huren. De huurprijs zal dan wel hoger liggen. Bij veel verhuurbedrijven is het gebruikelijk dat je de auto weer met volle tank inlevert. Deze kosten komen dus bovenop de huurprijs. Let er ten slotte op dat je de verkeersregels naleeft. Eventuele boetes zijn namelijk voor eigen rekening.

Tip: De service die verhuurders leveren, verschilt per verhuurbedrijf. Vind je het belangrijk dat de verhuurder de auto brengt en naderhand weer ophaalt? Ga dan voor een verhuurder met een haal- en brengservice.

Kenmerken en varianten

 • Aandrijving
  Achterwielaandrijving
 • Aantal zitplaatsen
  2 zitplaatsen
 • Zelf rijden
  ja
 • max. vermogen
  506pk
 • Transmissie
  Handgeschakeld met 6 versnellingen
 • Uitvoering
  cabrio
Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!