Verdamper koeler huren

Warmte niet af te voeren? Huur dan een verdamperkoeler

Een verdampingskoeler is de meest efficiënte en economische manier van het koelen van ruimtes. Het grootste voordeel van het huren van een verdampingskoeler is dat deze airco niet met een slang naar buiten geleid hoeft te worden. De verdamperkoeler reinigt en koelt de lucht die in de ruimte aanwezig is. Dit zorgt voor een aangenaam regelbaar klimaat in je huis, op kantoor of op welke andere locatie dan ook. Op deze pagina staan de verschillende verhuurbedrijven van verdamper koelers gesorteerd. .. Lees meer

  • Waar:

Vul jouw postcode of plaats in om de verhuurbedrijven
bij jou in de buurt te vinden...

Vergelijk de aanbevolen verhuurbedrijven:

Bij het huren en gebruiken van een verdampingskoeler hoef je niet bang te zijn voor een droge keel en ogen en statische elektriciteit. Bovendien zijn vrijwel alle verdampingskoelers die te huur zijn eenvoudig te verrijden en verplaatsen. Huur slim, huur een verdamperkoeler op Huren.nl.

Blijf cool met een verdamper koeler

Een verdampingskoeler wordt ingezet op plaatsen waar mobiele airconditioning niet mogelijk is, bijvoorbeeld omdat er geen mogelijkheid is de warme lucht af te voeren. Een verdampingskoeler doet het werk dus helemaal zelf. Verdampingskoelers werken met water. Er zijn verdampingskoelers te huur met een waterreservoir dat van grootte verschilt van 12 tot 75 liter. Je vult de unit met water, en de verdampingskoeler verspreid vervolgens dit water via een ingebouwde ventilator. Omdat de verdampingskoeler de lucht niet kan afvoeren of aan kan voeren, is het van belang dat de ruimte voldoende geventileerd blijft.

Let bij het huren van een verdamperkoeler op de luchtcapaciteit (variërend van 750 tot wel 17.200 kubieke meter per uur), omdat deze sterk uiteen kan lopen. Huur een verdamperkoeler met een lage luchtcapaciteit voor kleine ruimte, en een hoge luchtcapaciteit voor een grote ruimte.

Kenmerken en varianten van Verdamper koeler

Aansluiting 230 V
Waterreservoir variërend van 12 tot 75 l
Luchtcapaciteit variërend van 750 tot 17.200 m3/uur