Home
Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Bestelwagen ladderlift en verhuislift huren

Bekijk hieronder verhuurbedrijf

Binnen deze afstand kunnen we helaas geen aanbieders vinden. Probeer het met een grotere afstand.

 

Tot negen etages verticaal transporteren met een bestelwagenlift

Als je gaat verhuizen of materialen verticaal wilt transporteren is het huren van een ladderlift op een bestelwagen ideaal. Met een bestelwagenverhuislift kun je makkelijk, snel en veilig jouw spullen verticaal transporteren. De fysieke belasting wordt verminderd omdat je met de verhuislift minder hoeft te sjouwen met de zware meubels of andere materialen. De bestelwagenlift is erg flexibel en vooral mobiel; je hoeft de lift niet apart te vervoeren.

Een bestelwagenlift kun je goed huren wanneer je zware lasten verticaal wilt transporteren. Omdat de ladderlift bevestigd is op een autochassis is de bestelwagenlift erg mobiel. Een verhuislift op een bestelwagen is altijd handig wanneer je wilt gaan verhuizen. In de cabine van de bestelwagen kunnen drie personen zitten. Daarnaast kun je verhuisliften met verschillende lengtes huren. De maximale hefhoogte verschilt per ladderlift. Over het algemeen kan je stellen dat een ladderlift tussen de 20 en 30 meter kan bereiken. Uiteraard verschilt het maximale draagvermogen ook per bestelwagenlift. Om er zeker van te zijn dat je de juiste bestelwagenverhuislift huurt, is het goed om eerst informatie in te winnen bij het verhuurbedrijf naar keuze.

Voordelen van het huren van een bestelwagenverhuislift

Eén van de voordelen van het huren van een bestelwagen ladderlift of verhuislift is dat het voor allerlei transportmogelijkheden in te huren is. Daarbij komt het voordeel dat je bij het huren van een ladderlift of verhuislift op een bestelwagen de lift kunt draaien in de gewenste positie. Ook kun je vaak een medewerker inhuren die jou kan helpen bij het verhuizen. Dit zorgt ervoor dat het verhuizen snel en veilig gaat. Ook wordt de kans op minimaal wanneer je een medewerker inhuurt.

Zorg voor voldoende parkeerruimte en de benodigde vergunning

Wanneer de verhuizing of transport plaatsvindt in de binnenstad kan het zijn dat je een vergunning nodig hebt voor de bestelwagenlift. Om niet voor verassingen te komen staan is het goed om bij de desbetreffende gemeente of stadsdeelkantoor te informeren of een ontheffing van toepassing. Daarnaast is het belangrijk om te zorgen voor voldoende parkeergelegenheid. De bestelwagenlift moet namelijk voldoende ruimte hebben. De wagen moet niet alleen kunnen parkeren, de lift moet ook voldoende ruimte hebben om te draaien.

Verhuislift huren inclusief liftservice

Beschik je zelf niet over het juiste rijbewijs om de bestelwagenlift te besturen? Geen nood. Gelukkig zijn er verhuurbedrijven die liftservice aanbieden. Dat houdt in dat de verhuislift verhuurt wordt inclusief deskundig bedienend personeel. Sommige verhuurders helpen zelf een handje met de til- en sjouwwerkzaamheden. Een bijkomstig voordeel is dat de kans op schade tijdens de verhuizing verkleint wordt bij het inhuren van een medewerker. Vraag naar het verhuurbedrijf vooraf naar de mogelijkheden.

Kenmerken en varianten

  • Hefvermogen
    variërend van 250 tot 400 kg
  • Maximale werkhoogte
    variërend van 27 tot 30 m
Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!