Statafel huren in Apeldoorn

9 aanbieders gevonden. Het materiaal en het formaat verschillen per verhuurder, waardoor de prijzen variëren van € 4,- tot € 8,- per dag.

Top 1 verhuurbedrijf

25 km

  • 5 km
  • 10 km
  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Recente huuraanvragen

Statafel rond - Zwart/grijs in Nieuwegein

voor 22 uur bij Lumineux

21-01-2023

Recent beoordeelde verhuurbedrijven


10

Perfect! Snel behandeld.

Gehuurd:

Statafel

op 21-01-2023

afgelopen woensdag om 12:28


9,0

Voor een beursstand krukken + statafels + koelkast gehuurd. Netjes op tijd geleverd, schone meubels en keurige service! Aanrader!

Gehuurd:

Statafel

op 16-01-2023

24-01-2023


9,0

Goede statafels met keurige rok. Snelle bevestiging van bestelling, zeer hulpvaardig bij afhalen, terugbrengen zonder enig probleem.

Gehuurd:

Statafel

op 23-12-2022

27-12-2022


10

Wij hebben bij Truckrun Rotterdam een Aluhal met inrichting (statafels en verlichting) en Dixie's bij Gaaf!Verhuur gehuurd. Dit doen we al jaren en is altijd tot volle 100% tevredenheid gegaan. Dit bedrijf is echt een aanrader. Zijn ook altijd bereid met je mee te denken en tot een oplossing te komen. Lees meer

Gehuurd:

Statafel

op 10-12-2022

25-12-2022
Huur statafels op de veluwe

Apeldoorn is niet alleen een mooie gemeente op de veluwe om te bezoeken voor de natuur, ook in dit deel van Gelderland zijn veel locaties goed geschikt om een groot feest of evenement te organiseren. Geef het feest thuis in Apeldoorn Zuidwest of huur een locatie iets verder uit de stad. Niet alleen verschillende feestlocatieslocaties zijn makkelijk te huur, ook bijbehorende attributen kun je via verhuurders van Huren.nl in huis halen. Bijvoorbeeld statafels en buffettafels waar je gasten omheen kunnen staan tijdens je 25-jarige huwelijksfeest. Je hoeft niet steeds opnieuw rond te gaan met hapjes en drankjes, deze kun je makkelijk kwijt op de gehuurde tafels en zo houd je veel meer tijd over om zelf met je gasten te babbelen. En de statafels nemen niet per se veel ruimte in beslag of trekken onnodig aandacht, je hebt tafels in allerlei vormen, maten, kleuren en met of zonder versiering. Niet alleen in de binnenstad van Apeldoorn vind je verhuurders van statafels, maar ook in de buurt van omliggende plaatsen als Deventer, Zutphen en Harderwijk zijn genoeg verhuurders die je aan een paar tafels kunnen helpen die geschikt zijn voor ieder evenement!