Statafel huren in Zwolle

4 aanbieders gevonden. Het materiaal en het formaat verschillen per verhuurder, waardoor de prijzen variëren van € 6,- tot € 9,- per dag.

Top 4 verhuurbedrijven

25 km

  • 5 km
  • 10 km
  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden

Prijs per dag:

Recente huuraanvragen

Statafel rond - Zwart/grijs in Nieuwegein

voor 22 uur bij Lumineux

21-01-2023

Recent beoordeelde verhuurbedrijven


10

Perfect! Snel behandeld.

Gehuurd:

Statafel

op 21-01-2023

afgelopen woensdag om 12:28


9,0

Voor een beursstand krukken + statafels + koelkast gehuurd. Netjes op tijd geleverd, schone meubels en keurige service! Aanrader!

Gehuurd:

Statafel

op 16-01-2023

24-01-2023


9,0

Goede statafels met keurige rok. Snelle bevestiging van bestelling, zeer hulpvaardig bij afhalen, terugbrengen zonder enig probleem.

Gehuurd:

Statafel

op 23-12-2022

27-12-2022


10

Wij hebben bij Truckrun Rotterdam een Aluhal met inrichting (statafels en verlichting) en Dixie's bij Gaaf!Verhuur gehuurd. Dit doen we al jaren en is altijd tot volle 100% tevredenheid gegaan. Dit bedrijf is echt een aanrader. Zijn ook altijd bereid met je mee te denken en tot een oplossing te komen. Lees meer

Gehuurd:

Statafel

op 10-12-2022

25-12-2022
Statafels in Zwolle te huur

Als je naar Zwollle afreist voor een evenement is de kans groot dat je het Zwarte Water, de Overijsselse Vecht en het Zwolle-IJsselkanaal tegenkomt. De hoofdstad van de Nederlandse provincie Overijssel is namelijk gelegen aan deze wateren. Maar het is niet alleen een natte bedoeling in Zwolle, het is ook een stad waar met enige regelmaat grote en kleine feestjes georganiseerd worden. Zwolle staat natuurlijk bekend om zijn IJsselhallen en het Bevrijdingsfestival Overijssel, maar je kunt ook zelf een feest organiseren in een gehuurde zaal of bij je thuis in Assendorp. En bij een goed feest horen natuurlijk feestattributen als statafels. Verschillende verhuurders in de buurt van Zwolle, Hattem, Meppel, Emmeloord en Elburg verhuren dan ook statafels in alle maten, kleuren en prijsklasse. Via Huren.nl vergelijk je online verhuurders op afstand en beoordeling en word je vervolgens doorverwezen naar de website van de gekozen verhuurder. Hier kun je dan weer het assortiment aan statafels en barkrukken bekijken en kiezen voor passende tafels voor het evenement in bijvoorbeeld Zwolle-Zuid. Of je nu op zoek bent naar ronde of vierkante statafels, in kleur of zwart/wit, de verhuurders hebben het allemaal in hun assortiment zitten. Ondanks dat de meeste verhuurders goed te bereiken zijn via onder andere de N331, N35 en N377, kun je er natuurlijk ook voor kiezen om te statafels te laten leveren en ophalen bij de locatie van het feest. Gemakkelijk en snel, voor je het weet kan het feest beginnen!