Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Waterscooter huren

Vergelijk 0 verhuurbedrijven

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Zoek bedrijf

Waterscooter verhuur

Je kunt actief bezig zijn op zee als je een waterscooter huurt! Het is een ideaal vaartuig als je van watersporten vol adrenaline en vaart houdt. In de meeste bekende badplaatsen kun je wel een waterscooter huren. Geen vaarbewijs? Geen probleem! Als je met de gehuurde waterscooter de zee op gaat heb je hier geen vaarbewijs voor nodig. Wij zetten de verhuurders van waterscooters per plaats voor je op een rij, zodat je makkelijk en snel een keuze kan maken.

Denk hier aan als je een waterscooter huurt

Waterscooters kun je in veel toeristische, maar ook kleine plaatsen huren. Omdat het in deze plaatsen, vooral in het hoogseizoen, altijd vrij druk is, kun je de waterscooter meestal maar voor een korte tijdsperiode gebruiken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een kwartier of twintig minuten. Het is dus goed om er rekening mee te houden dat je maar beperkte tijd op de waterscooter hebt, want vaak rekenen verhuurbedrijven een hoog bedrag als je te lang op het watervoertuig zit. Weet ook dat een zwemvest wettelijk verplicht is bij het varen. Een zwemvest kun je ook huren bij de aanbieder van de waterscooters.

Langer een waterscooter huren? Houd hier rekening mee!

Wil je een hele dag een waterscooter huren? Je kunt een waterscooter bij sommige verhuurders ook ophalen en in eigen omgeving, waar dit is toegestaan, met de waterscooter varen. Hiervoor heb je, in tegenstelling tot in bijvoorbeeld badplaatsen onder toezicht, wel een vaarbewijs nodig. Ook wordt een grote borgsom vaak gevraagd en moet je rekening houden met de brandstofkosten van het vaartuig. Voor een dagje uit of op vakantie is het leuk om kort op een waterscooter te zitten, maar voor een evenement of grote bijeenkomst kan het een idee zijn om zelf een waterscooter te huren. Het hangt dus van jouw wensen af wat de beste optie is.