Home
Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Wakeboard huren

Vergelijk hieronder verhuurbedrijven

  • Zeewolde
  • Heerewaarden
  • Den Helder
 

Wakeboard verhuur

Wakeboarden is een actieve, inspannende watersport die je op veel plaatsen in Nederland kunt beoefen. Als ervaren wakeboarder, of als beginner is het mogelijk om een wakeboard te huren. Misschien om het een keer uit te proberen, maar ook om vaker te doen is een wakeboard te huur. Wij zetten de verhuurders van wakeboards op een rij per plaats, zodat je snel kan zien welk aanbod er beschikbaar is.

Tips voor het huren van een wakeboard

Als je een wakeboard gaat huren is er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Zo is het wettelijk verplicht om een zwemvest te dragen als je het water op gaat. Wat niet verplicht is, maar vaak wel het meest comfortabel, is om een wetsuit aan te doen tijdens het watersporten. Een wetsuit kun je bij vrijwel alle verhuurbedrijven naast het wakeboard huren. Als je nog geen ervaring hebt met wakeboarden, is het een idee om bij de verhuurder een of meerdere wakeboardlessen te volgen. Ook bij de introductielessen ga je al het water op een te ervaren hoe het is op te wakeboarden!

Wakeboarden oefenen? Een kabelbaan is voordeliger!

Bij wakeboarden denk je misschien ten eerste aan het wakeboarden met een touw achter een boot aan, maar er zijn op verschillende plaatsen in Nederland ook speciale kabelbanen voor wakeboarders. Dan kun je na een wakeboard te hebben gehuurd gebruik maken van de kabelbaan op je boardkwaliteiten te oefenen. Ook voor beginners die het misschien nog wel erg spannend vinden om achter een boot te moeten wakeboarden kan een kabelbaan een goede optie zijn. Bij alle verhuurders die een kabelbaan beschikbaar hebben is het goedkoper om hier gebruik van te maken dan om een boot te gebruiken. Het is dus goed om te kijken of wakeboardverhuurders op jouw plaats van bestemming een kabelbaan aanbieden.

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!