Citroën huren

Traction Avant, 2CV, DS

Dagje weg in een Citroën? Verhuur van Citroëns op Huren.nl

De Citroën DS is een van de meest typerende klassieke auto’s. Hij wordt ook wel de Snoek of het Strijkijzer genoemd. Nog steeds wordt de Citroën DS als een mooie auto gezien. Toen Citroën in 1955 de DS presenteerde was iedereen verbaasd en verrast. De typisch glooiende lijnen waren voor die tijd modern en revolutionair. De stuurbekrachtiging, voorwielaandrijving en comfort waren aspecten die nieuw waren voor de autowereld. Er werd gelijk een recordaantal auto’s verkocht. Af en toe zie .. Lees meer

  • Waar:

Vul jouw postcode of plaats in om de verhuurbedrijven
bij jou in de buurt te vinden...

Bekijk de aanbevolen verhuurbedrijven:

je ze nu staan in de straat, of rijdend over de weg. Gezien het comfort en gemak waarin je in een klassieke Citroën DS kunt rijden, wordt deze auto ook vaak verhuurd om een dagje uit mee te gaan. De Citroën DS, maar ook andere types, kun je huren bij verschillende verhuurbedrijven. Vervolgens kun je de leukste plekjes in Nederland bezoeken door erheen te rijden in de Citroën die je huren kunt.

Soorten en types van Citroën die je kunt huren

Er zijn nog veel meer types van het merk Citroën die je kunt huren om mee te toeren. Je kunt ook een klassieke Citroën huren voor een speciale gelegenheid. Huur een Citroën voor iemand die vijftig wordt bijvoorbeeld. Of huur een Citroën als je een speciale gelegenheid, gala, reünie, of themafeest hebt. De ultieme bruiloft in klassieke stijl vier je met een Citroën als trouwauto. Verschillende verhuurbedrijven verhuren bijvoorbeeld de Citroën Traction Avant. Deze ontzettend mooie, klassieke Oldtimer trouwauto is een echte blikvanger en geeft een mooie sfeer aan jullie bruiloft. Houd er rekening mee dat niet alle verhuurbedrijven de auto’s ook zonder chauffeur verhuren. Andere types van het merk Citroën die te huur zijn, zijn bijvoorbeeld de Citroën b14, en de Citroën 7UA. Natuurlijk kun je ook in een Citroën DS trouwen. Er zijn verschillende Citroëns die te huur zijn, waaronder de DS, die ook in cabrio-uitvoering te huur zijn. Verschijn in een Citroën met open dak op je bruiloft en laat iedereen zien wat voor een plaatje jullie zijn!