Home
Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Peugeot huren

Bekijk hieronder verhuurbedrijf

Binnen deze afstand kunnen we helaas geen aanbieders vinden. Probeer het met een grotere afstand.

 

Info over de verhuur van de Peugeot

Wist je dat in het jaar 1889 het bedrijf Peugeot al tientallen jaren bestond en een al een paar prototypes van geautomatiseerde voertuigen had gemaakt? Een jaartje later werd de eerste Peugeot auto gebouwd, en weer twee jaar later begon Peugeot met een langdurige succesvolle carrière in de autoracesport. Peugeot is dus een merk dat zo vast staat als een huis. Het is betrouwbaar, herkenbaar, klassiek en heerlijk Frans. Mede om deze redenen huren veel mensen tegenwoordig klassieke Peugeot auto’s. Wij hebben op deze pagina de exclusieve (oldtimer) Peugeots voor je verzameld, ben je op zoek naar een 'gewone Peugeot' kijk dan eens naar het overzicht aan huur auto's op Huren.nl.  

Er zijn een aantal Peugeots die tegenwoordig tot de verbeelding spreken als het gaat om een romantisch beeld van de vorige eeuw. Denk bijvoorbeeld eens aan de prachtige Peugeot 403 die in de jaren zestig op de markt gebracht werd. Heden ten dage is deze klassieker te huur voor dagjes uit maar ook voor speciale gelegenheden zoals trouwerijen. Ook de Peugeot 404 is een vaak verhuurde auto.

De echte klassieke Oldtimer Peugeot huren

Echt idyllisch is toch wel de Peugeot 203. Deze prachtige Oldtimer werd gemaakt tussen 1949 en 1954. Voor deze tijd was de Peugeot 203 een superzuinige auto. Deze Peugeot wordt tegenwoordig vaak verhuurd voor gala’s, bijzondere gelegenheden, zakelijke speciale momenten en natuurlijk bruiloften. Een Peugeot 203 of ander model van Peugeot kun je huren via veel verschillende verhuurbedrijven. Als je een klassieke Peugeot huurt kan het zijn dat het niet mogelijk is om de Oldtimer Peugeot te huren zonder chauffeur. Vooral de oudste modellen hebben een verouderd schakelsysteem waar ervaren chauffeurs in rijden. Sommige verhuurbedrijven laten het wel toe om er zelf in te kunnen rijden, wat erg leuk kan zijn als jullie als bruidspaar in een Peugeot op jullie bruiloft willen verschijnen.

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!