BMW huren

Z3, Z4 Coupe cabrio, X6

Informatie over het huren van een BMW

Wist je dat BMW, het automerk wat vroeg in de vorige eeuw in ons buurland Duitsland opgericht werd, aanvankelijk een bedrijf was wat vliegtuigmotoren maakte? Misschien zie je daar nu nog steeds wat van terug, want zodra je plaatsneemt in een prachtige bolide van BMW, contact maakt, en het gaspedaal intrapt ronkt en gromt de auto alsof er een vliegtuigmotor onder de motorkap zit. Wij hebben op deze pagina de exclusieve BMW's voor je verzameld, ben je op zoek naar een ‘gewone .. Lees meer

  • Waar:

Vul jouw postcode of plaats in om de verhuurbedrijven
bij jou in de buurt te vinden...

Bekijk de aanbevolen verhuurbedrijven:

auto’ kijk dan eens naar het overzicht aan sedans op Huren.nl.  

De charme, stoerheid en souplesse van de BMW met een grommende motor staat garant voor kippenvel als je de eerste keer een ritje maakt in zo’n mooie BMW. Onbereikbaar, denk je? Nee hoor: een BMW kun je huren bij verschillende verhuurbedrijven. Bijvoorbeeld omdat je altijd al een keertje in een echte bolide hebt willen rijden, of omdat je iemand de dag van zijn of haar leven wilt bezorgen, en een BMW huren gaat voor hem of haar. Ook voor zakelijk gebruik kun je een BMW huren, bijvoorbeeld inclusief chauffeur, om stijlvol op je zakelijke afspraak te verschijnen, of om een zakenrelatie mee op te halen.

De ideale wereld van het huren van een BMW

Een dagje weg in een BMW, toeren door de Nederlandse polders, langs de lang gestrekte asfaltwegen, met aan de linkerkant rijen en rijen windmolens, aan de andere kant kilometers weilanden, en onder je het stevige, elegante carrosserie van de BMW, het klinkt ideaal, en dat is het ook. Je kunt bij verschillende verhuurbedrijven een dagje, of zelfs een weekend of langer een BMW huren om mee te toeren. Ook voor een speciale gelegenheid zoals een gala of natuurlijk jullie bruiloft is het huren van een BMW een optie. Jullie gasten zullen opkijken als ze van verre al de BMW die jullie gehuurd hebben kunnen horen ronken. Hoe dichterbij jullie komen, hoe nieuwsgieriger de gasten worden. Iedereen langs de weg staat stil en kijkt naar jullie, wat een pracht plaatje! Als jullie aankomen, stappen jullie uit in jullie prachtige huwelijkskleding, de fotograaf klikt een paar mooie foto’s: een prachtig begin van de mooiste dag van jullie leven.