Outdoorscherm huren

2 aanbieders gevonden. De prijs varieert van € 355,- tot € 545,-. Vraag verhuurders naar de service en diverse afmetingen.

Top 2 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Alles over de huur van ledschermen voor buiten op Huren.nl

Ben je bezig met de organisatie van een evenement waarbij je een of meerdere outdoorschermen nodig hebt? Bij evenementen waarbij je een outdoor ledscherm nodig hebt kun je bijvoorbeeld denken aan concerten, filmfestivals, beurzen of andere evenementen. Als je op zoek gaat naar een verhuurbedrijf waarbij je ledschermen kunt huren die voor buiten bedoeld zijn, dan zit je hier op Huren.nl goed. We hebben hier namelijk alle verhuurbedrijven die outdoorschermen verhuren op een rijtje gezet. Je kunt eenvoudig de verhuurders vergelijken, bijvoorbeeld op afstand. Veel verhuurders rekenen een kilometerprijs voor het leveren van outdoorschermen die op LED werken, door een verhuurbedrijf dicht bij jouw locatie uit te kiezen kun je dus snel en makkelijk kosten besparen, lekker handig toch?

Handige tips voor het vergelijken van verhuurders van outdoorschermen

Als je op zoek bent naar een verhuurbedrijf dat ledschermen voor buitengebruik verhuurt, let dan naast het verhuurbedrijf zelf ook op de soort outdoorschermen die ze verhuren. Waar moet je dan op letten als je outdoorschermen gaat vergelijken? Bekijk allereerst of de schermen waterproof zijn zodat je ze buiten kunt zetten. In de meeste gevallen worden outdoorschermen in verschillende panelen verhuurd die aan elkaar bevestigd kunnen worden. Zo kun je zeer precies aangeven hoe groot jouw outdoorscherm moet worden. Een belangrijk verschil bij outdoorschermen ten opzichte van indoorschermen is de lichtsterkte. Omdat je buiten met fel (zon)licht te maken hebt, moet de lichtsterkte meestal boven de 5000 NITS zitten. Let bij het vergelijken van de ledschermen voor buitengebruik ook op resolutie en vorm, en natuurlijk wat het verhuurbedrijf biedt op het gebied van levering en opbouw!

Gerelateerde categorieën