Lees hier handige informatie over de verhuur van grootbeeldschermen

Voor evenementen, concerten, beurzen en andere gelegenheden is het huren van grote beeldschermen erg handig. Plaats bijvoorbeeld aan weerszijden van het podium twee grote videowalls die je gehuurd hebt, waar je live beelden van datgene wat zich op het podium afspeelt vertoont, zodat de mensen achteraan ook hun grote idool op het grote beeldscherm kunnen zien. Een grootbeeldscherm kun je huren in verschillende vormen en maten. Er bestaan beeldschermen die je per paneel kunt huren. Vaak verhuren de verhuurbedrijven deze panelen om een videoscherm mee te maken bijvoorbeeld per zes, per negen, per twaalf, of juist bij vier. Het handige aan het huren van dit soort grootbeeldschermen is natuurlijk dat je zelf in grote lijnen kunt bepalen hoe groot het beeldscherm uiteindelijk wordt. Andere beeldschermen hebben een vast formaat. Veel verhuurders bieden wel verschillende grootbeeldschermen te huur aan, zodat je een keuze hebt uit verschillende maten.

Een grootbeeldscherm huren voor een outdoor- of indoorevent?

Er zijn verschillende soorten grootbeeldschermen te huur. Wil jij bijvoorbeeld een beeldscherm huren voor een buitenevenement of juist voor binnen? Als je een outdoorscherm huren wil, dan is het zaak om te zorgen dat je kiest voor een grootbeeldscherm dat waterdicht is en een hoge lichtsterkte heeft: omdat je buiten te maken hebt met veel lichtinvloeden is het belangrijk dat het beeldscherm dat je huurt sterk is qua lichtsterkte. Voor indoorschermen heb je minder lichtsterkte nodig, dus kun je kiezen voor de huur van een grootbeeldscherm met een zwakkere lichtsterkte: al helemaal als je een bioscoopsituatie nabootst, waarbij het in de rest van de zaal helemaal donker is.

Mobiele videoschermen huren?

Wist je dat je ook mobiele videoschermen kunt huren? Deze videoschermen zijn meestal al helemaal gemonteerd, en kunnen zo op hun plek gereden worden. Je kunt op het evenement het grootbeeldscherm makkelijk verplaatsen omdat het zo mobiel is. Een andere vorm van een mobiel videoscherm is de podiumwagen met scherm. Zo’n podiumwagen zit meestal verstopt in een vrachtwagen, waarvan een zijkant opzij geklapt wordt, waarna er een podium zichtbaar wordt inclusief een of meerdere grootbeeldschermen. Leuk voor optredens of prijsuitreikingen! Op Huren.nl vind je de verhuurbedrijven van dit soort grootbeeldschermen op een rijtje. Huur makkelijk en snel een videowall, podiumwagen met scherm, indoor- of outdoorscherm, of mobiel videoscherm op Huren.nl!