Lockers huren

2 aanbieders gevonden. Kluisjes nodig? Deze zijn er in verschillende uitvoeringen. Ook hangt de prijs af van het aantal lockers.

Top 2 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Verhuur van kluisjes/lockers via Huren.nl

Als je een evenement of feest organiseert waarbij je veel mensen verwacht, is het vaak erg handig om een plek te regelen waar mensen hun jas en (grote) tas kwijt kunnen terwijl ze op jouw evenement zijn. Vooral bij een disco- of clubavond is het fijn als je zware jassen, tassen, vesten en truien uit kunt doen en deze veilig kunt opbergen. Natuurlijk kun je hiervoor een garderobe regelen, maar dan heb je vaak te maken met lange wachtrijen en bemanning en bewaking van de garderobe. Als je kiest voor het huren van kluisjes of lockers, kunnen de bezoekers zelf hun spullen opbergen. En zitten alle spullen veilig opgeborgen achter slot en grendel.

Handig om te weten voor je een verhuurder van kluisjes

Lockers/kluisjes worden het meest verhuurd voor een korte periode, bijvoorbeeld voor op een evenement, beurs, festival of feest. Maar op een tijdelijke kantoorlocatie of noodlocatie van een school heb je vaak ook kluisjes nodig: ook in dit geval kan het huren van kluisjes de ideale tijdelijke oplossing zijn. Op Huren.nl hebben we de verschillende verhuurbedrijven waarbij je lockers kunt huren op een rijtje gezet. Wil je de kluisjes zelf ophalen, bijvoorbeeld met een aanhangwagen of een bestelbusje, of wil je graag dat het verhuurbedrijf de lockers komt brengen. Via Huren.nl lees je bij de verschillende verhuurbedrijven alles over de huurmogelijkheden per verhuurder!