Fietsenrek huren

2 aanbieders gevonden. Fietsenrek huren? De lengte en de uitvoering kunnen verschillen per verhuurbedrijf. Hou hier rekening mee.

Top 2 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Alles over de verhuur van fietsenrekken

Als je een groot evenement organiseert waar veel mensen uit de lokale omgeving op af komen, zoals een plaatselijk festival, feest of ander evenement, is het goed om rekening te houden met mensen die op de fiets komen. Fietsen belasten het milieu niet, is handig en neemt weinig ruimte in. Moedig jouw publiek dan ook aan om op de fiets naar je evenement te komen. Het is wel belangrijk dat je dan plek biedt waar men hun fietsen kunnen stallen. Denk er dus aan om voldoende fietsenrekken te huren en deze te (laten) plaatsen, zodat iedereen zijn of haar fiets veilig in een fietsenrek kan stallen.

Zorg dat jouw publiek de fiets goed kan stallen

Er zijn veel verschillende soorten fietsenrekken te huur. Als je echt veel mensen verwacht kan het handig zijn om fietsenrekken te huren waar men van beide kanten fietsen in kan stallen. Op deze manier ga je extra efficiënt om met de ruimte. Zorg er dan ook voor dat je genoeg fietsenrekken huurt, zodat ze niet binnen no time vol zitten en men alsnog de fiets her en der neerzet. Probeer een schatting te maken van het aantal bezoekers wat je verwacht, en huur op basis hiervan de fietsenrekken. Op Huren.nl hebben we de verschillende verhuurbedrijven die fietsenrekken verhuren op een rijtje gezet, zodat je in alle verhuurders kunt vergelijken.