Sleg huren

1 aanbieder gevonden. De prijs van een sleg kan verschillen. Vergelijk de aanbieders goed en vind het juiste verhuurbedrijf.

Top 1 verhuurbedrijf

Prijs per dag:

Palen in de grond slaan? Huur een sleg

Een sleg is een grote hamer met een lange steel, meestal van zo’n 100 centimeter. Een sleg lijkt op een moker maar is iets kleiner. Je kunt met een sleg ideaal paaltjes in de grond slaan, bijvoorbeeld als je een omheining van een terras wilt maken, hekwerk aan het herstellen bent op een erf of voor dieren een hok wil bouwen. Je kunt een sleg huren bij verschillende verhuurbedrijven. Deze verhuurbedrijven vind je op een rijtje op Huren.nl. Huur een slegge bij een verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Verschillende paalhamers die je kunt huren

Een ander woord voor sleg of slegge is paalhamer. Hiermee bedoelen we dus hetzelfde product. Natuurlijk kan dit product onderling wel verschillen van elkaar. Denk bijvoorbeeld aan het gewicht van de kop (meestal rond de 1000 gram). Ook kun je kiezen of je een kunststof sleg of houten sleg huurt. Niet gewend om goed te mikken bij het slaan? Huur dan een sleg met een extra brede kop. Sla het paaltje op de kop, huur een sleg of paalhamer via Huren.nl!