Betonschuurmachine huren

7 aanbieders gevonden. Prijzen variëren van € 18,- tot € 85,- per dag en zijn afhankelijk van de schijfdiameter/werkbreedte en het vermogen.

Top 7 verhuurbedrijven

  • Huurtopper 2023
  • Pak kortingscode
  • Huurtopper 2022
  • Best beoordeeld
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Verhuur van de betonvloerschuurmachine

Een betonschuurmachine is ideaal om te huren wanneer je grote oppervlakten wilt egaliseren, gladmaken of reinigen. Denk bijvoorbeeld aan het verwijderen van lijmresten, verf en coatings. Deze machine heeft ronddraaiende schijven waarmee toplagen of betonvloeren mee kunnen worden bewerkt. Er zijn verhuurbedrijven waar je extra materialen kunt huren om je te helpen bij het egaliseren of reinigen van de oppervlakte. Je kunt zelf achter de betonschuurmachine lopen, zodat je niet hoeft te bukken tijdens de werkzaamheden. Een ander voordeel van het huren van een betonschuurmachine is dat je geen grote uitgave hoeft te doen en je dus geld kunt besparen.

Handige informatie over het huren van betonschuurmachines

Een betonschuurmachine is niet zomaar een schuurmachine waarmee je met de hand de oneffenheden van een betonnen vloer afschuurt. Een betonschuurmachine is een groot apparaat waar je achter staat en voortduwt met een handvat. Het schuren van een betonnen vloer is essentieel om een goede hechting te creëren voor een toplaag, in de vorm van een coating of bijvoorbeeld een verflaag. Met een betonschuurmachine kun je niet alleen beton vlakschuren, maar ook andere harde materialen. Wist je dat je bij sommige betonschuurmachines extra gewicht kunt toevoegen zodat de machine verzwaard wordt, wat ervoor zorgt dat de machine nog zwaarder op het beton leunt en er beter geschuurd wordt. Op Huren.nl hebben we verschillende verhuurbedrijven van betonschuurmachines op een rijtje gezet. Op deze manier kun je de verhuurbedrijven vergelijken, onder andere op locatie, en kun je de betonschuurmachines die verhuurd worden zelf ook met elkaar vergelijken. Huur makkelijk en snel een betonschuurmachine via Huren.nl!