Betonslijpmachine huren

7 aanbieders gevonden. De huurprijs verschilt van € 25,- tot € 45,-, afhankelijk van de doorsnede van de schijf en de uitvoering.

Top 7 verhuurbedrijven

  • Huurtopper 2023
  • Pak kortingscode
  • Huurtopper 2022
  • Best beoordeeld
  • Meest gekozen
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Verhuur van betonslijpmachines

Het slijpen of schuren van beton doe je makkelijk en snel met een betonslijpmachine. De betonslijpmachine kun je huren bij verschillende verhuurbedrijven voor betonnen vloerwerken. Met deze machine kun je onder andere slijpen, schuren, coatings verwijderen en polijsten. Niet alleen betonnen vloeren kun je hiermee bewerken, maar ook natuursteen, hout en terazzo is goed te doen wanneer je de diamantschijven erop aansluit. Als je ervoor kiest om een slijpmachine te huren, scheelt dat enorm in de hoge kosten van de aanschaf van een betonslijpmachine. Kijk van tevoren welke werkzaamheden je precies wilt gaan doen en laat je informeren bij een van de verhuurbedrijven voor een optimaal resultaat.

Handige informatie over het huren van betonslijpmachines

Huren.nl is een vergelijkingswebsite. Dat wil zeggen dat Huren.nl niet zelf de betonslijpmachines en andere handige gereedschappen verhuurt, maar dat je alle verhuurbedrijven op een rijtje kunt vinden waarbij je terecht kunt voor het huren van een betonslijpmachine. Je kunt jouw locatie invullen, zodat je vervolgens in een oogopslag ziet welk verhuurbedrijf het meest bij jou in de buurt zit. Erg handig als je snel een betonslijpmachine nodig hebt, bijvoorbeeld als die van jou tijdelijk buiten gebruik is. Wist je dat een betonslijpmachine ook wel een diamantschaaf genoemd wordt? Dat komt omdat er gebruik wordt gemaakt van een laagje industrieel diamant op de schijf. Dit is extreem hard materiaal, en schaaft dus andere harde materialen eenvoudig weg.