Tropisch decor huren

2 aanbieders gevonden. Tropisch decor huren? Let op het verschil in uitvoering. Kijk ook welke accessoires er worden meegeleverd.

Top 2 verhuurbedrijven

  • Meest gekozen

Prijs per dag:

Haal de zomer in huis: verhuur van zomerdecors

Ben je op zoek naar een zomers decor omdat je een feestje gaat geven maar helaas geen beschikking hebt tot een strandtent, een echt strand of de zee? Klinkt ook wel heel erg hoog gegrepen, maar niet getreurd: er zijn talloze verhuurbedrijven die volledig aangeklede thema-inrichtingen verhuren in een tropisch zomerthema. Veel verhuurbedrijven bieden decors aan met een zomerse stijl die zowel binnen als buiten te gebruiken zijn, dus je kunt ook nog kiezen om het buiten te vieren als het weer het toelaat! Huur een decor met tropisch thema en ontvang niet alleen een achterwand met een tropisch eiland, een zee, een strand of iets anders zomers erop afgebeeld, maar ook alle benodigdheden zoals een cocktailbar, raffiaparasols, krukken, flamingopoppen en nog veel meer! Je moet helaas wel zelf voor de cocktails en hapjes zorgen, maar verder is het helemaal af: je hoeft alleen maar een decor te huren. In de meeste gevallen zit het brengen, opbouwen, afbouwen en ophalen bij de prijs inbegrepen namelijk!

Hoe gaat het huren van een tropisch themadecor te werk?

Sommige verhuurbedrijven verhuren decors die in een ruimte passen van een bepaald aantal vierkante meters. Andere verhuurbedrijven bieden pakketten op maat aan. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je een zomers, tropisch decor wilt huren, maar dat dat alleen kan als de ruimte bijvoorbeeld 50m2 of groter is. Het ene verhuurbedrijf biedt een pakketprijs waarbij alles inclusief is (let op: BTW kan nog niet meegerekend zijn), andere verhuurders berekenen de prijs per vierkante meter met een minimumprijs. Kies hier op Huren.nl welk verhuurbedrijf voor jou de beste deal heeft met het mooiste tropische decor en huur makkelijk en snel via Huren.nl!