Bruin cafe decor huren

1 aanbieder gevonden. Bruin café decor huren? De uitvoering kan verschillen per verhuurder. Kijk ook welke accessoires er bij worden geleverd.

Top 1 verhuurbedrijf

  • Meest gekozen
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Info over verhuur van decor en interieur van een bruine kroeg

De sfeer is bijna nergens zo gezellig als in een bruine kroeg. Dat is een waarheid als een koe. Maar wat nou als jij geen beschikking hebt over een echt bruin café maar een kale, saaie ruimte, bijvoorbeeld de kantine van jouw bedrijf of een schraal partyzaaltje bij jou in de buurt? Dan kun je een beetje aan de slag met slingers, maar dat heeft nooit echt het gewenste effect. Een goed idee kan zijn om een decor in de stijl van een bruine kroeg te huren. Huren.nl heeft hier de verhuurbedrijven verzameld waarbij je terecht kunt voor het huren van een decor van een bruin café. Op die manier hoef je zelf niet meer op zoek, maar kun je zelf de verhuurbedrijven vergelijken en snel jouw saaie, ongezellige ruimte omtoveren tot een gezellig bruin café. De verhuurbedrijven die je hier vindt verhuren niet alleen de panelen/achterwanden van een bruine kroeg waar veel mensen aan denken bij het huren van een decor, nee, deze verhuurders bieden het totale pakket. Inclusief bar, barkrukken, typische aankleding zoals oude reclameborden, houten kapstokken en kleine tapijtjes op de tafeltjes en nog veel meer. Bekijk en vergelijk hier alle verhuurbedrijven van decors van bruine cafés!

Hoe huur je een decor van een bruin café

Het fijne van het huren van een interieur en decor van een bruine kroeg is dat bij de meeste verhuurders het helemaal niet uitmaakt hoe groot of wat voor vorm de beschikbare ruimte is/heeft. Dat komt omdat de meeste verhuurbedrijven hun decors verhuren per vierkante meter. Jij geeft de maten van de ruimte op, en het verhuurbedrijf stelt een pakket op maat samen. Veel verhuurders bieden ook een standaard pakket aan van een decor van een bruin café, dat bedoeld is voor ruimtes vanaf 50m2. Is jouw beschikbare ruimte veel groter of veel kleiner, dan heeft het verhuurbedrijf vaak een geschikte oplossing, zodat je je toch in een echte bruine kroeg kunt wanen, proost!