Home
Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Photobooth huren in Arnhem

De huurprijs verschilt van € 275,- tot € 545,-, afhankelijk van wat er bij het photobootpakket zit inbegrepen.

Vergelijk 6 verhuurbedrijven

5 km
 • 5 km
 • 10 km
 • 25 km
 • 50 km
 • 75 km
 • Alle afstanden
 • 5% korting via Huren.nl!
  Landelijke levering v.a. 399,-
  v.a. 399,-
 • Een Fotohokje is een hit op elk feest en evenement
  Landelijke levering v.a. 545,-
  v.a. 545,-
 • Géén tijdslimiet, tot wel 24 uur!
  Landelijke levering v.a. 395,-
  v.a. 395,-
 • Photobooths en Greenscreens om te Huren ❤
  Landelijke levering v.a. 395,-
  v.a. 395,-
 • Het totaal plaatje voor uw feest!
  Landelijke levering v.a. 395,-
  v.a. 395,-
 • De voordeligste photobooth en altijd dichtbij!
  Landelijke levering v.a. 275,-
  v.a. 275,-
 

Laat je gasten foto’s maken met een gehuurde photobooth

Op speciale evenementen, zoals je verjaardag of je bruiloft, wil je natuurlijk het liefst volop kunnen genieten en met je gasten kunnen praten. Zelf met een camera om je nek lopen is geen optie, dus waarom huur je geen photobooth? Op die manier laat je je gasten het werk doen en bovendien levert het nog originele en spontane foto’s op ook! Je gasten kunnen zoveel foto’s maken als ze willen en naderhand rolt een strip met de foto’s uit de zuil, zodat ze een leuke herinnering mee kunnen nemen naar huis. De foto’s worden tevens opgeslagen op een USB-stick. Zoek je een fotozuil voor een feest in Presikhaaf? Op deze pagina vind je de verhuurbedrijven van fotozuilen in en rondom Arnhem. Dus ook in bijvoorbeeld Duiven.

Een fotozuil huren in Arnhem

Wist je dat je de gemaakte foto’s direct kunt delen via social media als er wifi op je locatie aanwezig is? Verder is het bij sommige verhuurbedrijven mogelijk om een zuil te huren met een speciaal thema of bijvoorbeeld een bedrijfslogo als achtergrond. Informeer hiernaar bij de verhuurders. Tegen een kilometervergoeding is het mogelijk om de fotozuil te laten bezorgen en weer op te laten halen. Vaak komt er een medewerker mee naar locatie om te assisteren. Daarnaast is het gebruikelijk dat een verkleedkist meekomt met daarin snorretjes, hoedjes en gekke kostuums. Heb je veel ruimte? Dan kun je ook gaan voor een gesloten fotohokje. Wil je liever bewegend beeld, zodat gasten felicitaties op kunnen nemen? Ga dan voor een videozuil.

Veelgestelde vragen

Reserveren

 • Hoe kan ik een photobooth huren?

  Een photobooth huren is redelijk simpel. Een photobooth huren doe je vaak online via een offerteaanvraag. Bij enkele verhuurders kun je de photobooth ook direct online huren. Bij de offerteaanvraag of bestelling plaats je alle persoonsgegevens en laat je weten waar en wanneer je de photobooth wilt hebben. De verhuurder neem daarna vaak telefonisch of via de mail contact met je op om de reservering te voltooien. Vergelijk alle verhuurders met een photobooth te huur. Vergelijk de verhuurders op de totaalprijs, de recensies en service. Zo vind je de verhuurder die het beste bij je past.

 • Voor welke gelegenheden kan ik een photobooth huren?

  Alle speciale momenten kunnen met een photobooth vastgelegd worden. Zo kun je een photobooth huren voor bijvoorbeeld een verjaardagsfeest, een bruiloft of een beurs.

 • Is er een minimale huurperiode van een photobooth?

  Ja, de meeste bedrijven met een photobooth te huur hanteren een minimale huurperiode. De minimale huurperiode varieert van een dag tot een dagdeel. Bekijk de minimale huurperiode op de website van de verhuurder. Kun je de minimale huurperiode niet vinden? Neem dan telefonisch contact op met de verhuurder.

 • Hoe kan ik voor mijn gereserveerde photobooth betalen?

  Vaak krijg je bij het huren van een photobooth vooraf een offerte. Zodra je de offerte bevestigd hebt, krijg je vaak een iDeal link toegestuurd. Zodra je betaling is voltooid staat de reservering vast. Bij enkele verhuurder kun je de reservering ook contant betalen. Je betaalt dan vaak op het moment van overdracht.

 • Kan ik ook losse componenten huren?

  Bij de meeste verhuurders is het mogelijk om losse componenten te huren. Wanneer je maatwerk offerte wilt ontvangen, dan raden we je aan om telefonisch contact op te nemen met de verhuurder. Zo kun je gemakkelijk je wensen laten weten. Een fotozuil huren doe je makkelijk en snel via Huren.nl!

 • Dien ik borg te betalen bij photobooth verhuur?

  Ja, je dient vrijwel altijd borg te betalen. Hoeveel borg je dient te betalen hangt af van de verhuurder en waar de photobooth uit bestaat. De borg voor een photobooth bedraagt meestal tussen de €100 en €1000 afhankelijk van wat er bij de set is inbegrepen. Wanneer je de set inclusief een tv, een dure camera of een printer huurt, dan betaal je een hoge borg. Bekijk op de website van de photobooth verhuurder hoe hoog de borg zal zijn. Staat het niet op de website? Dan adviseren we je om telefonisch contact op te nemen. Wanneer je borg dient te betalen, dan betaal je deze bij de betaling of bij de overdracht van de huur. Wanneer je de photobooth volgens de voorwaarden van de verhuurder terugbrengt, dan krijg je de borg retour.

 • Zijn accessoires zoals verkleedspullen bij de prijs inbegrepen?

  Controleer bij de verhuurder welke accessoires en benodigdheden bij de prijs zijn inbegrepen. Staat de informatie niet op de website vermeld? Neem dan telefonisch contact op met de verhuurder. Bij vragen staat de verhuurder je graag te woord. Bekijk alle photobooth verhuur bij jou in de buurt en vind de verhuurder die het beste bij je past.

Levering

 • Wordt de photobooth bezorgt?

  Vrijwel alle verhuurder bieden de mogelijkheid om de photobooth op locatie te laten bezorgen. De meeste verhuurders leveren de photobooth tot een bepaalde afstand gratis. Na deze afstand rekenen de verhuurbedrijven vaak een prijs per kilometer. Vergelijk de verhuurders dus niet alleen op de huurprijs. Kijk altijd naar de totaalprijs, inclusief bijkomende kosten zoals de bezorgkosten. Zo voorkom je eventuele verrassingen bij de betaling.

 • Kan ik een photobooth zelf ophalen?

  Een photobooth zelf ophalen is bij veel verhuurders mogelijk. Bespreek van tevoren welk tijdstip het beste uitkomt. Neem telefonisch contact op met de verhuurder en bespreek de mogelijkheden.

 • Wat gebeurt er tijdens de levering van de photobooth?

  Voordat de overdracht plaatsvindt, is het handig om te weten wat je nodig hebt. Neem bij de overdracht altijd je legitimatiebewijs mee en zorg er voor dat je de eventuele borg kunt betalen. Of je dit contant of per pin dient te betalen hangt af van de verhuurder. Controleer van tevoren hoe je de borg dient te betalen, zo kom je niet voor verrassingen te staan. Nadat je de borg hebt betaald, teken je het overdrachtsformulier.

 • Wordt de photobooth voor mij opgebouwd?

  Vaak heb je de optie om de photobooth door de verhuurder op te laten bouwen. Hier zitten in enkele gevallen wel kosten aan verbonden. Bij veel verhuurbedrijven krijg je bij de levering een korte instructie over de photobooth. Zo kun je de photobooth ook zelf opbouwen. Neem contact op met de door jou gekozen verhuurder en bespreek de mogelijkheden.

Gebruik

 • Kan de photobooth overal geplaatst worden?

  Over het algemeen kunnen de meeste photobooths op elke locatie opgebouwd worden. Enkele verhuurders staan buiten gebruik niet toe, dit in verband met eventuele regenval. Wil je de photobooth op bijzondere locatie plaatsen? Bespreek dan de mogelijkheden met de verhuurder.

 • Hoeveel stroom heeft een photobooth of fotohokje nodig?

  Dit verschilt sterk per verhuurder. Verifieer het voor de zekerheid bij de door jou gekozen verhuurder. Bij de meeste photobooths heb je aan slecht een normaal stopcontact genoeg. Vraag ook even hoe lang de snoeren zijn van de apparatuur, wellicht moet je er ook een verlengsnoer bij huren.

 • Wat is de beste plek om een photobooth te plaatsen?

  We adviseren om de photobooth altijd op een drukbezochte plek te zetten, zo is hij goed zichtbaar en zullen er veel mensen gebruik van maken. Zet hem bijvoorbeeld naast een bar of naast een drukke looproute.

 • Is het mogelijk om de huurperiode te verlengen?

  Of je de huurperiode tijdens het gebruik kunt verlengen hangt af van de beschikbaarheid van de photobooth. Mits je tijdig contact op neemt met de verhuurder, is het vaak wel mogelijk om de huurperiode te verlengen. Neem telefonisch contact op met de verhuurder en bespreek de mogelijkheden.

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Alternatieve links

Gerelateerde categorieën