Photobooth huren

Mooie herinneringen voor later met een gehuurde photobooth

Speciale momenten wil je vastleggen. Denk bijvoorbeeld aan een verjaardagsfeest, een bruiloft of een ander evenement. Toch wil je niet de hele dag rondlopen met een camera om je nek, je wilt immers kunnen genieten en met je gasten kunnen praten. Daarom is het huren van een fotozuil ideaal. Plaats deze op een mooie plek en laat je gasten het werk doen! Het gevolg? Hilarische, spontane en originele foto’s waar je de rest van je leven van kunt genieten. Je kunt trouwens ook een gesloten .. Lees meer

  • Waar:

Vul jouw postcode of plaats in om de verhuurbedrijven
bij jou in de buurt te vinden...

Bekijk de aanbevolen verhuurbedrijven:

fotohokje huren als je veel ruimte hebt, maar het aantal mensen waarmee je op de foto kunt is dan kleiner. Wil je liever bewegend beeld, zodat gasten felicitaties op kunnen nemen? Ga dan voor een videozuil.

Kenmerken van een fotozuil

Het huren van een fotozuil gaat vaak gepaard met een aantal geleverde services. Zo wordt de zuil bezorgd en weer opgehaald in ruil voor kilometerkosten en kan een medewerker ter plekke blijven om te assisteren en eventuele defecten op te lossen. Vaak wordt een verkleedkist meegeleverd, zodat je gasten gekke kostuums, snorren of hoedjes kunnen dragen. Wil je een speciaal thema of bijvoorbeeld een bedrijfslogo als achtergrond? Informeer dan naar de mogelijkheden bij de verhuurbedrijven. Met de zuil kan een onbeperkt aantal foto’s gemaakt worden. Nadat je gasten een paar foto’s gemaakt hebben, komt een strip met foto’s uit de zijkant van de zuil rollen. Daarnaast worden ze opgeslagen op een USB-stick. Wil je foto’s gelijk kunnen delen? Zorg dan dat er wifi aanwezig is op jouw locatie. Ook een haspel is vaak handig.