Vind jouw beste huurdeal

Photobooth huren

Vergelijk 5 verhuurbedrijven

sharingbox logo

5% korting via Huren.nl!

Landelijke levering
v.a. 399,-

Boothdeluxe logo

Gratis levering en 24 uur huur! Laagste prijs!

Landelijke levering
v.a. 363,-

Fotohokje.nl logo

Een Fotohokje is een hit op elk feest en evenement

Landelijke levering
v.a. 545,-

Rent a Bunte logo

Het totaal plaatje voor uw feest!

Landelijke levering
v.a. 395,-

Feestverhuur Rijswijk logo

Alles voor een feestje in Zuid-Holland

Rijswijk
v.a. 195,-
Prijs per dag

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Zoek bedrijf

Mooie herinneringen voor later met een gehuurde photobooth

Speciale momenten wil je vastleggen. Denk bijvoorbeeld aan een verjaardagsfeest, een bruiloft of een ander evenement. Toch wil je niet de hele dag rondlopen met een camera om je nek, je wilt immers kunnen genieten en met je gasten kunnen praten. Daarom is het huren van een fotozuil ideaal. Plaats deze op een mooie plek en laat je gasten het werk doen! Het gevolg? Hilarische, spontane en originele foto’s waar je de rest van je leven van kunt genieten. Je kunt trouwens ook een gesloten fotohokje huren als je veel ruimte hebt, maar het aantal mensen waarmee je op de foto kunt is dan kleiner. Wil je liever bewegend beeld, zodat gasten felicitaties op kunnen nemen? Ga dan voor een videozuil.

Eenvoudig en snel een photobooth huren

Natuurlijk heeft niet iedereen een ideale photobooth set up en verkleedspullen in de kast liggen. Hierbij kan het huren van een photobooth goed van pas komen. Via Huren.nl vind je snel een ruim aanbod aan verhuurders bij jou in de buurt. Gebruik je locatie en de kaart en zie in één oogopslag alle verhuurbedrijven met verschillende soorten photobooths te huur. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kun je bijvoorbeeld een dichte photobooth of een fotohoek met begeleiding huren.

Een photobooth huur je vaak voor een minimale huurperiode van één dag. Heb je de photobooth voor meerdere dagen nodig? Bekijk dan welke verhuurder een staffelkorting hanteert (hoe langer je huurt, hoe goedkoper de dagprijs). Houd altijd rekening met eventuele extra kosten voor bijvoorbeeld de bezorging en/of de installatie. Vraag bij een paar verhuurders een offerte aan en kies de verhuurder die het beste bij je past. Een photobooth huren doe je makkelijk en snel via Huren.nl

Kenmerken van een fotozuil

Het huren van een fotozuil gaat vaak gepaard met een aantal geleverde services. Zo wordt de zuil bezorgd en weer opgehaald in ruil voor kilometerkosten en kan een medewerker ter plekke blijven om te assisteren en eventuele defecten op te lossen. Vaak wordt een verkleedkist meegeleverd, zodat je gasten gekke kostuums, snorren of hoedjes kunnen dragen. Wil je een speciaal thema of bijvoorbeeld een bedrijfslogo als achtergrond? Informeer dan naar de mogelijkheden bij de verhuurbedrijven. Met de zuil kan een onbeperkt aantal foto’s gemaakt worden. Nadat je gasten een paar foto’s gemaakt hebben, komt een strip met foto’s uit de zijkant van de zuil rollen. Daarnaast worden ze opgeslagen op een USB-stick. Wil je foto’s gelijk kunnen delen? Zorg dan dat er wifi aanwezig is op jouw locatie. Ook een haspel is vaak handig.

Veelgestelde vragen

Reserveren

Levering

Gebruik

Gerelateerde categorieën