Vind jouw beste huurdeal

Photobooth huren in Maastricht

Vergelijk 8 verhuurbedrijven

sharingbox logo

5% korting via Huren.nl!

Landelijke levering
v.a. 399,-

Fotohokje.nl logo

Een Fotohokje is een hit op elk feest en evenement

Landelijke levering
v.a. 545,-

Boothdeluxe logo

Gratis levering en 24 uur huur! Laagste prijs!

Landelijke levering
v.a. 363,-

Rent a Bunte logo

Het totaal plaatje voor uw feest!

Landelijke levering
v.a. 395,-
Prijs per dag

Originele foto’s met een gehuurde photobooth in Maastricht!

Speciale momenten in je leven, zoals een bruiloft of een verjaardag, wil je vastleggen voor later. Je kunt natuurlijk gaan voor hele standaard foto’s, maar echt te gekke foto’s maak je met een photobooth. Naderhand komen de foto’s uit de zijkant van de zuil rollen en kunnen je gasten ze als herinnering aan de leuke dag mee naar huis nemen. De foto’s worden tevens opgeslagen op een USB-stick. Is er wifi op jouw locatie? Dan is het ook nog eens mogelijk om de foto’s te delen via social media! Op deze pagina vind je de verhuurbedrijven van photobooths in Maastricht, bijvoorbeeld in Zuid-West, maar ook net daarbuiten. Denk aan Geleen en Heerlen.

Waar let je op als je een fotozuil huurt?

De levering van de fotozuilen wordt in de meeste gevallen door de verhuurbedrijven op zich genomen in ruil voor een kilometervergoeding. Daarnaast is het gebruikelijk dat een medewerker met een verkleedkist meekomt naar de locatie om te assisteren. Wil je dat jouw fotozuil een speciaal thema heeft? Of een bedrijfslogo als achtergrond? Informeer dan bij welke verhuurbedrijven dit mogelijk is.

Tip: Heb je veel ruimte? Dan kun je ook gaan voor een gesloten fotohokje. Wil je liever bewegend beeld, zodat gasten felicitaties op kunnen nemen? Huur dan voor een videozuil.

Huuralternatieven in Maastricht