Fotohokje huren in Dordrecht

Je gasten doen het werk met een gehuurd fotohokje!

Aan speciale evenementen, zoals feesten, verjaardagen en bruiloften wil je een leuke herinnering overhouden. Huur daarom een fotohokje! Zo hoef je niet zelf met een camera om je nek rond te lopen en worden er toch originele en vaak hilarische foto’s gemaakt. Een fotohokje heeft vaak een gordijntje voor meer privacy en minder lichtinval. Nadat de foto’s gemaakt zijn, worden ze direct geprint en kunnen je gasten ze mee naar huis nemen als herinnering aan de leuke dag. Zoek je een .. Lees meer

  • Waar:

Vergelijk de aanbevolen verhuurbedrijven:

Bekijk op kaart

fotohokje in de Stadspolder of in Nieuw-Krispijn? Dan ben je hier aan het juiste adres. Je vindt hier ook de verhuurbedrijven van fotohokjes rondom Dordrecht, bijvoorbeeld in Gorinchem en Sliedrecht.

Maak de leukste foto’s met een fotohokje in Dordrecht

De gemaakte foto’s worden geprint, opgeslagen op een USB-stick en eventueel gedeeld via social media. Voor dit laatste is wifi nodig. Het fotohokje wordt door de meeste verhuurbedrijven bezorgd en weer opgehaald. Vaak blijft een medewerker op de locatie achter om te assisteren. Wil je een bepaald achtergrondthema? Informeer dan bij de verhuurbedrijven naar de mogelijkheden. Als je van plan bent om het fotohokje buiten te plaatsen, is het slim om te huren bij een verhuurbedrijf dat ook een partytent mee levert als bescherming tegen een eventueel buitje. Hou bij het huren van een fotohokje rekening met bijkomende kilometerkosten en met voldoende elektriciteitstoevoer. Huur een kabelhaspel als er geen stopcontact in de buurt is.

Tip: Is er niet genoeg ruimte voor een fotohokje? Huur dan een fotozuil!