Fotohokje huren in Zoetermeer

Gegarandeerd plezier met een gehuurd fotohokje!

Misschien ga je trouwen in Meerzicht en wil je foto’s maken van al je gasten of organiseer je een feest in de Driemanspolder en zoek je nog een echte eyecatcher. In beide gevallen is het huren van een fotohokje ideaal. Een fotohokje is voorzien van een gordijntje, waardoor je minder lichtinval hebt en meer privacy. Je gasten kunnen dus lekker ongegeneerd op de foto gaan en kunnen deze vervolgens meenemen naar huis als herinnering aan de leuke dag ofavond. Vind je het idee van een fotohokje .. Lees meer

  • Waar:

Vergelijk de aanbevolen verhuurbedrijven:

Bekijk op kaart

leuk, maar is er niet genoeg plek? In dat geval kun je beter een fotozuil huren. Op deze pagina vind je de verhuurbedrijven van fotohokjes in en rondom Zoetermeer. Dus ook in bijvoorbeeld Bodegraven en Gouda.

Tips voor het huren van een fotohokje

Het is slim om een aantal verhuurbedrijven te vergelijken, zodat je de juiste verhuurder vindt met het juiste fotohokje. Wil je het hokje buiten plaatsen, maar is er kans op een buitje? Huur dan bij een verhuurbedrijf dat standaard een partytent mee levert om het hokje te beschermen. Ben je op zoek naar een fotohokje met een speciaal thema? Kijk dan bij welke verhuurders dit mogelijk is. De gemaakte foto’s worden direct geprint, opgeslagen op een USB-stick en kunnen tevens gedeeld worden via social media. Voor het laatstgenoemde is wifi noodzakelijk. Het vervoer van de fotohokjes wordt tegen een kilometervergoeding geregeld door de verhuurder. Een medewerker komt vaak mee om te assisteren.

Let op! Zorg dat er een stroompunt aanwezig is op locatie. Huur hier eventueel een kabelhaspel voor.