Scootmobiel huren in Breda

3 aanbieders gevonden. Vergelijk verhuurbedrijven van een scootmobiel door te kijken naar de uitvoering en de gehanteerde minimale huurperiode.

Top 3 verhuurbedrijven

25 km

  • 5 km
  • 10 km
  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden

Prijs per dag:

Korte tijd slecht ter been? Huur een scootmobiel in Breda

Er zijn meerdere verhuurders die de scootmobiel verhuren in Breda en omgeving. Veel verhuurders bieden zowel scootmobielen te huur aan voor korte, als voor langere periodes. Bij de meeste verhuurders uit Breda geldt: hoe langer je huurt, hoe goedkoper de huurprijs per dag wordt. Wist je dat je geen helm nodig hebt bij het rijden op een scootmobiel? Wel is het belangrijk om goede instructies te krijgen als je op een gehuurde scootmobiel gaat rijden. Informeer bij de verhuurder of ze jou instructies kunnen geven.

Waar moet je aan denken bij het huren van een scootmobiel

Het is belangrijk om de verschillende scootmobielen die verhuurd worden in Breda te vergelijken. Zo weet je van te voren goed welke scootmobiel het beste bij jou past. Wil je een luxe scootmobiel, met vering, verlichting, verstelbaar stuur en met een hoge maximale snelheid van 25 km/h? Of kies je juist voor het huren van en eenvoudige scootmobiel? Je kunt ook een opvouwbare/demonteerbare scootmobiel huren in Breda. Dit is een lichtgewicht scootmobiel die in de achterbak van een auto past als hij opgevouwen is! Voor het vervoer van een scootmobiel kun je een rolstoelauto of rolstoelbus huren via huren.nl. Huur slim, huur de juiste scootmobiel in Breda voor jou!