Vind jouw beste huurdeal

Scootmobiel huren

Vergelijk 2 verhuurbedrijven

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Zoek bedrijf

Slecht ter been en toch op stap? Huur een scootmobiel

Het huren van een scootmobiel is ideaal als je tijdelijk slecht ter been bent, bijvoorbeeld als je bezig bent met een revalidatieproces. Om toch de deur uit te kunnen en op stap te gaan, kun je een rollator of scootmobiel huren. Zo kun je toch je dagelijkse bezigheden zoals boodschappen doen en uitjes maken volhouden. De scootmobiel is een populaire manier om makkelijk van A naar B te komen. De scootmobiel is groot en niet opvouwbaar. Heb je liever een scootmobiel die je makkelijk in de auto kunt vervoeren? Huur dan een opvouwbare scootmobiel. Ontdek het gemak van het huren van een scootmobiel. Een scootmobiel huren doe je makkelijk en snel via Huren.nl!

Een scootmobiel huren, dit is wat je moet weten!

Het zoeken naar een betrouwbaar en goed bedrijf dat bij jou in de buurt zit en de scootmobiel heeft waar jij naar op zoek bent, is niet altijd even makkelijk. Er zijn namelijk een hoop bedrijven met een scootmobiel te huur. Huren.nl maakt het graag wat makkelijker voor je. Hierboven op deze pagina zie je alle scootmobiel verhuur bij jou in de buurt. Liever een ander zorghulpmiddel huren? Kijk dan ook eens bij de rolstoel of de rollator. Let op: veel verhuurders hanteren vaak een minimum huurperiode van 4 weken. Dat betekent dat je de scootmobiel in ieder geval 4 weken moet huren. Let op de minimum huurperiode, de borg en natuurlijk wat voor type scootmobiel(en) de verhuurder te huur aanbiedt! Check ook altijd of de scootmobiel is verzekerd, of er pechhulp voor onderweg wordt aangeboden en hoe het zit met de transportkosten. Bekijk en vergelijk aanbieders van een elektrische scootmobiel via Huren.nl.

De verschillen tussen scootmobielen

Er zijn verschillende soorten scootmobielen te huur. Zo zijn er scootmobielen met vier wielen en met drie wielen. De scoots met vier willen bieden veel stabiliteit. Met deze scoots heb je de minste kans om op te vallen. Echter, kun je met de scootmobielen met 4 wielen moeilijker draaien. De scootmobielen met drie wielen hebben een betere draaicirkel. Hierdoor maakt deze scootmobiel een winkelbezoek eenvoudiger. Daarnaast heb je de keuze uit een kleine travel scootmobiel en een comfort scootmobiel. De kleine scootmobiel is perfect voor korte afstanden. De kleine scootmobiel heeft een beperkte snelheid van rond de 10 km/h en een actieradius van ongeveer 15 km. De grote comfort scootmobiel heeft een snelheid tot van 15-20 km/h en een actieradius van 45-70 km. De grote scootmobiel heeft vaak een goede vering en een grote comfortabele stoel. Niet geheel onbelangrijk bij het huren is om goed te informeren bij het verhuurbedrijf over het bereik van de acculading. Bekijk alle bedrijven met een scootmobiel te huur en vind de verhuurder die het beste bij je past.

Kenmerken en varianten

  • Snelheid variërend tot 22 km/u
  • Aantal wielen 3 of 4 wielen
  • Max. gebruikersgewicht variërend tot 135 kg
  • Bereik variërend tot 50 km

Veelgestelde vragen

Reserveren

Levering

Gebruik

Gerelateerde categorieën