Scootmobiel huren

Slecht ter been en toch op stap? Huur een scootmobiel

Het huren van een scootmobiel is ideaal als je tijdelijk slecht ter been bent, bijvoorbeeld als je bezig bent met een revalidatieproces. Om toch de deur uit te kunnen en op stap te gaan, kun je een rollator of scootmobiel huren. Zo kun je toch dagelijkse bezigheden zoals boodschappen doen en uitjes maken volhouden. Let op: veel verhuurders hanteren een minimumhuurperiode van 3-4 weken. Dat betekent dat je de scootmobiel in ieder geval 4 weken moet huren. Lees meer

  • Waar:

Vul jouw postcode of plaats in om de verhuurbedrijven
bij jou in de buurt te vinden...

Bekijk de aanbevolen verhuurbedrijven:

Op Huren.nl kun je de verschillende verhuurbedrijven van zorghulpmiddelen zoals scootmobielen bekijken en vergelijken. Let op de minimumhuurperiode, de borg en natuurlijk wat voor type scootmobiel(en) de verhuurder te huur aanbiedt! Bekijk en vergelijk aanbieders van een scootmobiel via Huren.nl.

Overige mobiliteitsmiddelen

Naast de normale scootmobiel is er ook de opvouwbare scootmobiel te huur, deze kan makkelijk worden vervoerd. De normale scootmobiel heeft wel het voordeel, dat deze comfortabeler is dan zijn opvouwbare variant. Let  bij het huren van een scootmobiel wel op de hoogte van de borg en het bereik op één acculading. Liever een ander zorghulpmiddel huren? Kijk dan ook eens bij de rolstoel of de rollator.