Scootmobiel huren

Slecht ter been en toch op stap? Huur een scootmobiel

Het huren van een scootmobiel is ideaal als je tijdelijk slecht ter been bent, bijvoorbeeld als je bezig bent met een revalidatieproces. Om toch de deur uit te kunnen en op stap te gaan, kun je een rollator of scootmobiel huren. Zo kun je toch dagelijkse bezigheden zoals boodschappen doen en uitjes maken volhouden. Let op: veel verhuurders hanteren een minimumhuurperiode van 3-4 weken. Dat betekent dat je de scootmobiel in ieder geval 4 weken moet huren. Lees meer

  • Waar:

Vul jouw postcode of plaats in om de verhuurbedrijven
bij jou in de buurt te vinden...

Bekijk de aanbevolen verhuurbedrijven:

Op Huren.nl kun je de verschillende verhuurbedrijven van zorghulpmiddelen zoals scootmobielen bekijken en vergelijken. Let op de minimumhuurperiode, de borg en natuurlijk wat voor type scootmobiel(en) de verhuurder te huur aanbiedt! Huur slim, huur via Huren.nl.

Wel of geen demontabele scootmobiel huren?

Er zijn demontabele en vaste scootmobielen te huur. Als je een dagje weggaat en de scootmobiel mee moet in de auto, dan is het erg handig om een scootmobiel te huren die uit elkaar gehaald kan worden. Dit heet een demontabele scootmobiel. Deze scootmobielen zijn erg eenvoudig uit elkaar te halen en in elkaar te zetten. Er zijn kleine en grote modellen scootmobielen te huur. De grotere modellen zitten vaak extra comfortabel. De meeste scootmobielen zijn voorzien van een stoel die kan draaien, zodat je eenvoudig in de scootmobiel kan gaan zitten, en er ook weer makkelijk en zonder moeite uitkomt. Als je een scootmobiel huurt, vergeet dan niet dat je een borg moet betalen. Deze borg ligt vaak rond de honderd euro en krijg je aan het eind van de huurperiode gewoon weer terug, mits de scootmobiel in goede staat wordt afgeleverd.