Scootmobiel huren in Groningen

1 aanbieder gevonden. Vergelijk verhuurbedrijven van een scootmobiel door te kijken naar de uitvoering en de gehanteerde minimale huurperiode.

Top 1 verhuurbedrijf

25 km

  • 5 km
  • 10 km
  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden

Prijs per dag:

Recente huuraanvragen

Scootmobiel

voor 1 week

10-01-2023

Recent beoordeelde verhuurbedrijven


10

Geachte lezer, Wanneer U dit leest bent U op het goede adres voor het huren van een Scootmobiel. Wanneer u zoekt naar persoonlijk contact bel dan Marco Regeling voor een aspraak. We hebben veel gemak ervaren en genoten van de mobieliteit dat het ons bood. Alles verliep zoals afgesproken, en ik raad u dit adres van harte aan. De Canadesen verkantie gangers. Lees meer

Gehuurd:

Scootmobiel

op 17-12-2022

20-12-2022
Tijdelijk slecht ter been? Huur een scootmobiel in Groningen

Als je een scootmobiel gaat huren in Groningen, dan is het verstandig om te weten wat de regels zijn voor het rijden met een scootmobiel. Ondanks dat een scootmobiel een gemotoriseerd voertuig is, mag je er zonder helm op en heb je geen rijbewijs nodig. Je mag maximaal zes kilometer per uur op de stoep. Op het fietspad en op de rijbaan mag je wel harder. Let op: je mag nooit op de autoweg met de scootmobiel. Op Huren.nl vind je het aanbod van scootmobielen die je kunt huren in Groningen en omgeving.

Let op de kenmerken van de scootmobiel die je gaat huren

Vergelijk de scootmobielen goed. Huur de scootmobiel die jouw eisen en wensen nakomen. Er zijn scootmobielen te huur in Groningen die opklapbaar zijn. Hiermee kun je dus makkelijk op vakantie. Vergelijk ook de service van de verhuurder zelf. Bij sommige verhuurders wordt er op locatie bezorgd. Bij andere verhuurders kun je zelf langskomen om de scootmobiel uit te proberen. Dit verschilt nogal per verhuurbedrijf. Voor het vervoer van een scootmobiel kun je een rolstoelauto of rolstoelbus huren via huren.nl. Vind, vergelijk en huur snel een scootmobiel in Groningen via Huren.nl.