Vind jouw beste huurdeal

Zonnepanelen huren in Den Haag

Vergelijk 1 verhuurbedrijf

Solease logo

De eerste zonnepanelen verhuurder in Nederland!

Landelijke levering

Voordelig groene energie opwekken in Den Haag

Steeds meer mensen stappen over op groene energie door bijvoorbeeld zonnepanelen te installeren. Zonnepanelen wekken op een milieubewuste manier energie op, namelijk door middel van zonlicht. De aanschafkosten van zonnepanelen zijn behoorlijk hoog, maar gelukkig kun je ook tegen een voordelige prijs huren. Woon je in Duinoord, Centrum of een ander deel van Den Haag en wil je graag zonnepanelen huren? Vergelijk dan hier de verhuurbedrijven bij jou in de buurt. Op deze pagina vind je ook de verhuurbedrijven rondom Den Haag, zoals in Delft of Rijswijk.

Wat is het voordeel van zonnepanelen huren?

Het huren van zonnepanelen heeft naast het omzeilen van de hoge aanschafkosten nog een ander voordeel. De service die verhuurbedrijven leveren. Zo wordt niet alleen de werking van de panelen gecheckt, maar nemen verhuurbedrijven ook de verzekeringskosten en eventuele reparaties op zich. Wil je de panelen terugbrengen of inruilen? Dit is geen probleem. Bovendien laten verhuurbedrijven jou de keuze maken voor een energiebedrijf. Let op! Verhuurbedrijven hanteren vaak een minimale huurperiode van 1 jaar.

Tip! In de toekomst mogelijk toch overgaan op aanschaf? Huur dan bij een verhuurbedrijf waar het mogelijk is om de panelen na verloop van tijd tegen een gereduceerd tarief over kunt nemen.

Huuralternatieven in Den Haag