Vind jouw beste huurdeal

Zonnepanelen huren

Vergelijk 1 verhuurbedrijf

Solease logo

De eerste zonnepanelen verhuurder in Nederland!

Landelijke levering

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Zoek bedrijf

Zonnepanelen huren, ervaar de voordelen

Op huren.nl vind je het grootste overzicht van verhuurders die zonnepanelen verhuren. Hier kan je met gemak de zonnepanelen huren die het best bij al uw wensen passen. We kiezen met zijn allen steeds vaker voor groene stroom, maar daar zit helaas wel een aardig prijskaartje aan. Gelukkig kun je voor de aanschaf  nu ook gewoon zonnepanelen huren!

Schone energie

Zonnepanelen huren, een duurzame hulp bij het opwekken van zonne-energie. De stroom die hiermee wordt opgewekt heet ‘’gelijkstroom’’, met een omvormer wordt er van deze stroom wisselstroom gemaakt. Wisselstroom is de benaming voor het soort stroom dat wij uiteindelijk gebruiken voor onze apparaten. Zonnepanelen huren zorgt voor veel voordelen voor u en het milieu, want het is in tegenstelling tot fossiel brandstof niet vervuilend.

Voordeliger met zonnepanelen huren

Zonnepanelen kunnen een hele investering zijn en niet iedereen kan het in een keer betalen. Door zonnepanelen huren ervaart u wel meer voordelen. De reparaties worden door verhuurbedrijven op zich genomen en de verzekering voor de panelen zit bij de huurprijs inbegrepen. Ook zult u daardoor profiteren van onwijs lage tarieven. U heeft de keuze sneller gemaakt als u weet dat de panelen gewoon weer ingeruild of teruggegeven kunnen worden. De extra kosten zijn dan ook niet voor u, maar voor de verhuurder.

Hoeveel zonnepanelen huren?

Het aantal zonnepanelen die je nodig hebt hangt af van de grote van je dak en de hoeveelheid energie die je verbruikt. Je huurt zo dus niet snel teveel of te weinig panelen. De panelen zijn al te huur voor een periode van een jaar en de maximale huur periode is tien jaar.  Met  zonnepanelen huren zijn er minder risico’s waardoor de kans dat je uiteindelijk goedkoper uit zal zijn groter is.

Verschillende panelen

Monokristallijn

Er zijn verschillende soorten zonnepanelen te vinden. Zo kun je de monokristallijn zonnepanelen huren , de polykristallijnen panelen en de dunnere film panelen. De monokristallijn en polykristallijn panelen zijn beiden gemaakt van siliciumkristal. Monokristallijn panelen hebben een iets uitgebreider productieproces waardoor de kristallen zorgvuldiger worden gepositioneerd en zo tot een mooi geheel komen. Het nadeel hiervan is wel dat de prijs van dit type iets hoger ligt.

Polykristallijn

Deze panelen zijn net als de monokristallijn variant van silicium gemaakt. Het productieproces is bij de polykristallijn panelen echter wel iets sneller en eenvoudiger. De kristallen liggen in deze panelen niet in dezelfde richting en de kleur is iets meer paars blauw dan de monokristallijn panelen.

Film panelen

Deze panelen zijn niet gemaakt van siliciumkristallen, maar van siliciumpoeder. Deze panelen hebben dan ook een erg mooie uitstraling door de dunne platte uitvoering. Helaas zijn ze wel iets minder in kwaliteit, het voordeel is wel dat ze dan ook goedkoper zijn dan de monokristallijn panelen en de polykristallijn panelen.

Veelgestelde vragen

Huren

Levering en installatie

Gebruik

Gerelateerde categorieën