Paintball op locatie huren

Top 4 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Huurtopper 2022
  • Meest gekozen
  • Best beoordeeld
  • Ook 's avonds open
  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Recent beoordeelde verhuurbedrijven


10

Super service! Archery tag bogen werden ruim van te voren bezorgd, makkelijk in elk kaar te zetten en de helmen makkelijk passend te maken. En het ophalen was ook super. Rond de tijd wat er in de mail stond stond het koeriers bedrijf op de stoep! Een bedrijf om te onthouden en aanraden voor andere feestjes! Lees meer

Gehuurd:

Paintball op locatie

op 15-07-2023

21-07-2023


10

Zeer op tijd geleverd, alles netjes in de kist. Materiaal goed en erg makkelijk weer retour te sturen. Ik zou verhuurwinkel zeker aanraden!

Gehuurd:

Paintball op locatie

op 11-07-2023

17-07-2023
Paintballen op eigen locatie via Huren.nl!

Om je vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of vriendenuitje onvergetelijk te maken kun je nu paintballen op eigen locatie! Hiermee kun je een zelf uitgekozen omtoveren tot paintballbaan. Denk ook eens aan de verschillende spellen die je kunt doen. Bijvoorbeeld Capture the flag, waarbij je de vlag van het andere team moet veroveren. Let er wel op dat het terrein waarop gespeeld gaat worden, eigen terrein moet zijn.

Bij paintballen doet iedereen een hesje aan, heeft iedereen een paintball geweer, worden er teams gevormd en moet je mensen af schieten. Als je als deelnemer door een verfballetje van het andere team wordt geraakt is dit een ‘’hit’’. Bij een hit moet je het spel verlaten. Via Huren.nl kun je alle bedrijven bij jou in de buurt vergelijken die actief zijn in de paintball verhuur. Een paintball set huren doe je makkelijk en snel via Huren.nl!

De voordelen van paintball huren op eigen locatie

Een paintball set huren is ideaal om waar en wanneer jij wilt te gaan paintballen. Bij paintball verhuur heb je geen stress qua speeltijden en neem je pauzes wanneer jij dat wil. Speel je graag een bepaald paintball spel? Dan kun je het spel urenlang spelen. Met de paintball set kun je op eigen terrein zowel indoor als outdoor paintballen. Dit kun je in het donker doen of overdag.

Dit is wat je moet weten als je een paintball set gaat huren

Als je een paintball set huurt, doe je dat meestal inclusief een paar honderd balletjes, beschermende maskers en overalls. Er kunnen bij het verhuurbedrijf pakketten worden samengesteld, bestaande uit; paintguns, maskers, overalls en paintballkogels. Er kunnen ook nog extra’s worden gehuurd, zoals afscheidings- en camouflagenetten. Tot slot kan er ook nog een hazenpak worden gehuurd, dit zorgt natuurlijk voor een hele hoop plezier! Bekijk en vergelijk de verhuurbedrijven van paintball op locatie via Huren.nl! Het huurproces van een paintball set verschilt per verhuurder. Zo zijn er verhuurders die de paintball set verzenden, maar ook verhuurders waarbij je het kan ophalen. Enkele verhuurders bezorgen de paintball set tegen een tarief. Bekijk de bedrijven met paintball te huur en vind de verhuurder die het beste aansluit op je wensen. Geen zin in pijnlijke plekjes na het paintballen? Dan kun je ook een lasergame set huren.