Familiefiets huren

5 aanbieders gevonden. Ieder verhuurbedrijf verhuurt andere familiefietsen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een fietstrein? Of een vergaderfiets?

Top 5 verhuurbedrijven

Prijs per dag:

Lekker kletsen of vergaderen op de fiets?

Organiseer je een familiedag of een verjaardagsfeestje? Of zoek je een originele manier om met je collega’s te kunnen vergaderen? Huur dan een familiefiets of een vergaderfiets. Een familiefiets is eigenlijk een waterfiets, maar dan op het droge. Je zit met 1 à 2 personen voor en 2 personen achter en trapt met zijn allen mee. Soms is het mogelijk om meerdere familiefietsen aan elkaar te koppelen, zodat jullie een treintje vormen. De vergaderfiets, ook bekend als een kletsfiets, lijkt een beetje op de bekende bierfiets. Je zit namelijk met ongeveer 7 personen gezellig in een kringetje en ook op deze fiets is het de bedoeling dat iedereen mee trapt. Op deze pagina vind je de verhuurbedrijven van familiefietsen en vergaderfietsen in de door jou gekozen omgeving.

Wanneer huur je een familie- of vergaderfiets?

Heb je een vrijgezellenfeestje, jubileum, reünie, vriendinnendag of een andere gelegenheid waarbij je lekker met je vriendinnen of familieleden wil kunnen kletsen? Huur dan een familiefiets en klets een eind weg terwijl jullie genieten van de omgeving. De familiefiets biedt plek aan 3 of 4 personen. Plan je een bedrijfsuitje en verwacht je mooi weer? Of wil je die vervelende vergadering eens helemaal anders aanpakken? Dan is het huren van een vergaderfiets een perfect idee. De vergaderfiets biedt plek aan 7 personen, waarvan één iemand stuurt en dus wat beter op moet letten dan de rest. Bij het huren van een familie- of vergaderfiets kan het zijn dat je een borg moet betalen. Hou hier dus rekening mee. Have fun!