Vind jouw beste huurdeal

Mobiele lichtmast aggregaat huren

Vergelijk 10 verhuurbedrijven

Xtra Materieel bv logo

Uw betrouwbare verhuurpartner

Rotterdam
v.a. 145,-

Holland Materieel Service Aalsmeer logo

Verhuur van Steigers, Machines en Gereedschappen

Aalsmeer
v.a. 182,-

Stammis Verhuur logo

Huren is goedkoper dan U denkt!!!

Heerhugowaard
v.a. 151,-

Van Happen Aggregaten logo

Uw partner voor (tijdelijke) stroomvoorziening

Meerdere vestigingen

De Wit Aggregaten logo

Verhuur, verkoop en reparatie van stroomaggregaten

Meerdere vestigingen
v.a. 121,-

RECO logo

RECO - Materieel en advies voor de zakelijke markt

Landelijke levering
v.a. 357,-

Imagine Dance Events logo

Alles voor uw event!

Landelijke levering
v.a. 212,-
Prijs per dag

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Zoek bedrijf

Verlichting voor calamiteiten of bouw nodig? Huur een mobiele lichtmast!

Een mobiele lichtmast aggregaat is ideaal voor het verlichten van grote oppervlaktes, bijvoorbeeld bij terreinen van bouwprojecten waar geen stroom voorhanden is. De mobiele lichtmast wekt namelijk zijn eigen stroom op. Door middel van de hydraulische lier kun je de verlichting vaak ook op elke gewenste hoogte brengen zodat het zich makkelijk aanpast aan de situatie. De meeste mobiele lichtmasten kun je met 360 graden roteren. Ga na of de mast kantelbaar is: deze is namelijk wat makkelijker te transporteren. Vind de verhuurders van mobiele lichtmasten op Huren.nl!
 

Verschillende varianten te huur van de mobiele lichtmast

De meeste mobiele lichtmasten werken op diesel of benzine met een ingebouwde aggregaat. Er zijn ook eco-uitvoeringen te huur. Deze mobiele lichtmasten gebruiken minder stroom en hebben een lagere uitstoot. Je kunt ook kiezen om een hybride mobiele lichtmast te huren. Deze lichtmast werkt voor 90% op een accu en voor 10% op diesel. Zodra de accu leeg is, wordt deze weer opgeladen met de dieselmotor!

Waar moet je op letten bij het huren van een mobiele lichtmast?

Het voordeel van het huren van een Mobiele lichtmast aggregaat, is dat je deze zelf mag vervoeren. De mobiele lichtmast is vrijwel altijd op een aanhangeronderstel bevestigd, en meestal niet zwaarder dan 750 kg, zodat iedereen met een rijbewijs B de Mobiele lichtmast aggregaat kan vervoeren. Let op: er zijn ook zwaardere mobiele lichtmasten te huur (tot 1.700 kg), hiervoor heb je een rijbewijs BE nodig. Vergelijk de verhuurders en het aanbod via Huren.nl. Het aantal lampen op de lichtmast kan variëren (vaak 2 of 4). Sommige verhuurders hanteren een minimale huurperiode. De maximale werkhoogte varieert van 8 tot 12 meter, met een lichtbereik van 2.600 tot 4.500 m2. Het alternatief voor de Mobiele lichtmast aggregaat, is het huren van de stationaire lichtmast.